<

Розваги для дітей та приємності для дорослих: «Рідний Край» влаштував свято з розіграшем цінних призів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:54 | 28.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 3

28-го червня у Нововолинську влаштували свято розіграшу подарунків серед покупців супермаркету «Рідний Край». Мікрохвильова піч, мультиварка, велосипеди, бізіборд та багато інших призів отримали нововолинці, які залишили у магазині в спеціальній скриньці чек на суму понад 150 гривень.

«Рідний Край» не вперше влаштовує розіграші серед своїх покупців, це вже стало хорошою традицією. Протягом місяця усі мали можливість, придбавши товар на суму понад 150 гривень, лишити чек із зазначенням ім’я та номеру телефону. Акція стартувала на початку червня, за цей час сотні покупців залишили у скриньці чек.

Розіграш провели 28-го червня на День Конституції України, у вихідний день, щоб люди мали можливість прийти на свято, бо для отримання призу потрібно було бути присутнім на заході.

Окрім розіграшу призів, влаштували свято для дітей – турнір із блейдінгу (блейд – це гра для дітей, яку дуже полюбляють хлопчики, – ред.). За словами адміністратора супермаркету Світлани, останнім часом дуже часто купують цю гру, тому прийшла ідея провести так звані змагання серед дітей. 12 учасників отримали подарунки – квитки в кінотеатр на будь-який сеанс фільму.

24 щасливчики стали власниками нових прасок, фенів, решіток для грилю, пральних порошків, дитячих іграшок, велосипедів, портативних колонок, а також мікрохвильової печі, мультиварки та головного призу – бізіборда.

Дітки, які були присутні на святі, з радістю долучилися до розіграшу подарунків та витягували чек переможця. Отримати приз можна було лише будучи на розіграші. Кожен учасник акції лишав номер телефону, тож в присутні всіх дзвонили та перевіряли.

Усі із захопленням чекали та сподівалися, що витягнуть зі скриньки саме його ім’я.

Серед переможців одній дівчині пощастило двічі – вона виграла гру блейд для синочка та мікрохвильову піч. Цікавим також видався момент, коли маленький хлопчик, якого запросили обрати чек, витягнув ім’я своєї мами, яка отримала в подарунок набір лотків.

Сума в чеках переможців була різноманітна – від 151 до 872  гривні.

Кілька сотень нововолинців, серед яких чимало дітей, отримали позитивні враження.

Адміністрація «Рідного Краю» просить не засмучуватися тим, хто не став переможцем. Обіцяють попереду ще багато цікавих акцій. Уже з цього понеділка стартує новий розіграш, в якому буде можливість виграти ящик кави.




коментарів: 3
  1. “…блейд – це гра для дітей, яку дуже полюбляють хлопчики…”
    СТИДНО ПОДУМАТИ ШО ТО ВЖЕ ТАКЕ..?

  2. В чувака, який малу в правій, а машинку в лівій руці тримає, на голові антена чи шо?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця