<

Путівку в Париж у конкурсі вишиванок у Нововолинську отримала сім’я з двома дітками

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:18 | 24.08.2018 / Нововолинськ / , /
Перегляди
202
/ Коментарі відсутні

Головний приз – путівку в Париж у конкурсі вишиванок, який пройшов на День Незалежності у Нововолинську, отримала родина Веретенських.

Переможця у конкурсі «Я по світу іду в вишиванці» журі вирішило обрати за допомогою оплесків присутніх. Серед претендентів були ті, хто вже зайняв перші місця у різноманітних номінаціях («З бабусиної скрині», «Найкраща жіноча вишиванка», «Найкраща чоловіча вишиванка», «Ми маленькі українці», «Національна родина», «Гламурна вишиванка», «За активну участь»).

Родина Веретенських отримала першість в номінації «Національна родина» і саме для їх вишиванок було найбільше оплесків серед присутніх.

https://www.facebook.com/bugorgua/videos/1697427137032714/

Вишивала вбрання мама для всіх членів родини сама. Це було минулого року на сімейне свято – 10-річчя подружнього життя.

Нагадаємо, путівку в Париж як Гран-прі в конкурсі мали можливість виграти за спонсорства однієї з туристичних фірм завдяки сприяння міського голови Віктора Сапожнікова.

Так як передбачали, що переможцем буде одна людина, то подорож розраховувалася також на одну особу. Але перемогу здобула ціла родина і їм пообіцяли переговорити зі спонсором щодо можливих умов поїздки в Париж для всієї сім’ї.

Читайте також: Як відбувалася святкова хода вишиванок та про переможців у інших номінаціях.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця