<

Пропускний режим: Депутатам Нововолинської міськради видадуть перепустки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:07 | 22.11.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарів 6

Всім депутатам Нововолинської міської ради видадуть магнітні ключі-перепустки для входу в приміщення виконавчого комітету.

Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради 22-го листопада, включивши до порядку денного відповідний депутатський запит.

Нагадаємо, 10-го вересня у Нововолинській міській раді запровадили пропускний режим. Вхід на 2-й та 3-й поверхи – згідно магнітної перепустки, яку мають працівники виконавчого комітету. Для зв’язку з секретарем приймальні та 2-му та 3-му поверхах діє кнопка виклику.

Ініціатором видачі магнітних перепусток усім 34 депутатам Нововолинської міськради став депутат Валерій Мних, який вважав, що для них має бути безперешкодний доступ. Він надіслав звернення.

Проте виконавчим комітетом у відповідь було повідомлено, що користуватися перепустками можуть лише штатні працівники структурних підрозділів виконкому, а виготовлення та видача їх депутатам міськради не передбачена.

Та депутати підписали (за виключенням чотирьох) та подали запит, в якому просили таки внести розгляд питання про видачу магнітних ключів на сесію міськради. Бо пропускний режим і відсутність перепусток суттєво обмежує права депутата в частині безперешкодного пересування і ефективного здійснення їх прав та обов’язків.

Міський голова Віктор Сапожніков зауважив, що перепустки будуть усім видані, хоч і їх виготовлення дорого коштує. Попросив депутатів бережно ставитися до магнітних ключів після отримання і не губити.

Зазначимо, що запровадження пропускного режиму викликало здивування у жителів міста. Хочуть «відгородитися від людей», – нарікають нововолинці. Та як зазначено і на вході, зробили це на вимогу Служби Безпеки України. Громадська приймальня та ЦНАП працюють на 1-му поверсі, там же вхід вільний.

Зауважимо також, що 22-го листопада у день сесії Нововолинської міської ради, двері на 3-му поверсі, де проходять засідання, були відчинені. Кожен безперешкодно міг потрапити на сесію.




коментарів: 6
  1. Слуги народу вiдгородилися вiд народу. Це мiсцеве самовядування по Нововолинськ и. Ганьба!

  2. Ну з перепустками зрозуміло. Так тепер ще ж треба 34 ключа від загального туалету. Ключі мають тільки працівники виконавчого комітету. Цікаво, а де ж зараз справляють нужду наші депутати ?

  3. Чесним та не багатим, окрім Господа Бога нікого боятися, хіба що тільки влади яка обирає народ як липку. В деяких країнах автомобілі навіть не замикали, а на тих хто закривав дивилися як на злодіїв, зараз дистанційки тому не важко натиснути. Але щоб у міську раду не зайти…, цікаво що ще придумають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця