<

У Нововолинській міській раді запровадили пропускний режим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:47 | 20.09.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
1
/ коментарі 4

10-го вересня у Нововолинській міській раді запровадили пропускний режим.

Електронні замки встановили на другому та третьому поверхах. Потрапити туди можуть працівники виконавчого комітету за допомогою перепусток (спеціальних пластикових карток). Вийти можна також за допомогою електронного ключа.

Для тих, хто не має перепустки, перед входом розміщений дзвінок.

Запровадили таку систему після проведення у міськраді антитерористичних навчань співробітниками СБУ. Вони визнали, що через те, що адмінбудівля Нововолинської міської ради не має пропускного режиму або спеціального журналу реєстрації, сторонні особи можуть вільно потрапити для вчинення злочину.

Зазначимо, що Рада національної безпеки і оборони України 29 грудня 2016 року прийняла рішення “Про удосконалення заходів забезпечення захисту об’єктів критичної інфраструктури”, яке затвердив 16-го січня 2017 року президент України Петро Порошенко. СБУ контролює виконання рішення та здійснює заходи, спрямовані на посилення безпеки будівель, які відносяться до даних об’єктів.

Вхід до ЦНАПу, який знаходиться на першому поверсі будівлі міськради – вільний. У майбутньому планують встановити електронні замки на четвертому та п’ятому поверхах.




коментарів: 4
  1. якщо терористи захочуть туда попасти вони попадуть.і не які ваші замки вас не спасуть.треба чесними бути і казати правду що ви боїтесь людей.і від них ховаєтесь.

  2. Як завжди, всі непопулярні заходи робляться ніби то для запобігання тероризму. Нічого нового, класика жанру…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Квітня, Понеділок