<

Поліція розслідує кримінальне провадження щодо вчительки нововолинського ліцею за статтею про побої

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 28.01.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 4

Нововолинська поліція проводить розслідування щодо приниження та застосування фізичної сили вчителькою Нововолинського ліцею №1 до учениці. Слідчі звертаються до суду з проханням надати доступ до медичної картки дівчинки.

Про це йдеться в ухвалі Нововолинського міського суду від 27-го січня.

В обґрунтування свого клопотання слідчий посилається на те, проводиться досудове розслідування кримінального провадження за ч.1 ст. 126 КК України( Умисне завдання удару, побоїв або вчинення інших насильницьких дій, які завдали фізичного болю і не спричинили тілесних ушкоджень).

Досудовим розслідуванням встановлено, що протягом часу з квітня 2017 року по кінець жовтня 2019 року викладач Нововолинського ліцею №1 систематично принижувала ученицю, застосовувала фізичну силу (яка виразилась в ударах по руках дитини), принижувала її гідність у присутності інших учнів.

Слідчий вказує, що дівчинка перебувала на стаціонарному лікуванні у дитячому відділенні Нововолинської лікарні в період часу з 13.11.2019 по 22.11.2019 із діагнозом: ЗЧМТ, струс головного мозку.

З метою всебічного, повного та об’єктивного з’ясування обставин кримінального правопорушення виникла необхідність у призначенні судово-медичної експертизи, для проведення якої експертам Іваничівського міжрайонного відділення ОБСМЕ потрібно надати медичну документацію, а саме: медичну картку учениці з усіма результатами обстежень.

Суд задовольнив клопотання працівника поліції.

Нагадаємо, Ірина Оселедчук, мама 4-класниці, розповіла про булінг у школі з боку учнів та класного керівника.




коментарів: 4
  1. И той “Ужас”до сегодняшнего момента ещё не отстранен от обучения детей, и дальше думает что как и раньше все ей обойдётся безнаказанно

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця