<

Поблизу Нововолинська виявили 56-річного чоловіка, який перевозив контрабандні цигарки

19:31 | 5.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7529
/ коментарів 7

5-го липня близько 12 години, поблизу Нововолинська, наряд поліції зупинив за орієнтуванням Volkswagen Transporter. 56-річний водій перевозив заборонений товар, а саме, понад 150 блоків тютюнових виробів без будь-яких позначень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Їх походження та мету перевезення чоловік пояснити поліцейським не зміг. На місце викликали слідчо-оперативну групу поліції, подію належним чином задокументували.

Працівники нововолинської прокуратури за цим фактом внесли відомості до ЄРДР за ст. 204 ККУ: йдеться про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.




коментарів: 7
  1. Дуже цікавий той факт що вчора 04.07 майже в центрі Нововолинська поліція розпаковувала ще 1 Т5 купа людей це все бачили, але в змі ані слова про це…. Проте сьогодні нікому не відомий подібний випадок уже у змі… Можливо вчорашній “порішав” на кого списати свої проблеми?

  2. Комусь героєм в труні лежати, а хтось ось такий, завзятий підприємець . . Що такому якась там війна

  3. 4 числа навпроти риброго магазину Fresh , по вулиці Луцькій був зупиненний вольсваген Т5, є фото відео, і можу вказати хто саме зупинив, і хто працював , усі подробиці, чому тільки мова йде про 5 липня ? і фото не із того місця яке було 4 липня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота