<

Офіс Президента звільнив Віктора Сапожнікова з РВА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:31 | 2.08.2022 / Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
10142
/ коментарів 11

Офіс Президента звільнив першого заступника голови Володимирської районної військової адміністрації (РВА, РДА), колишнього міського голову Нововолинська Віктора Сапожнікова.

Як стало відомо БУГу, ще 29-го липня з посади першого заступника Володимирської районної війсьйової адміністрації був звільнений Віктор Сапожніков.

За інформацію, яку надали виданню, йдеться про можливі зловживання з гуманітарною допомогою.

Окрім цього проти Віктора Сапожнікова та його колеги Андрія Сторонського відкрите кримінальне провадження № 12021030000000115.

Деталі події згодом.

Нагадаємо, що Віктор Сапожніков після поразки на виборах у мери Нововолинська разом зі своїм заступником Андрієм Сторонським, який потрапив в реєстр корупціонерів, пішли працювати заступниками голови РДА у Володимир. Там їм, особливо Сторонському, не зважаючи на голосні судові скандали, вдалося потриматися за крісла впродовж майже двох років.




коментарів: 11
  1. Нарешті! Таки дійшло до офісу Президента та до найвищої особи в Державі. Це ж яка ганьба була: тримати першим заступником голови Володимирської ВЦА колишнього комуніста, і за деякими неперевіреними даними КГБіста, який впродовж довгих років підтримував все російське і неприйнятно чуже нам – воюючим нині з Росією, українцям: постулати та ідеологію “русскага міра”!.. А скільки було напановано, навладарьовано, витерто брудних сапогів об святу правду та національну гідність. Набрехано та обдурено, нарадено і поцуплено дружбанами та свояками… Вам не соромно, земляки? Що стільки десятиліть мовчали в ганчірочку, спостерігаючи, як тане ваше комунальне майно і бюджетні гроші? Як страждаюють члени мсіської громади? Ви – боягузи!

  2. паша лисий породний крадій , втратив свого покровителя ))) , брехун віталька і кдебіст філя , шукайте нового друга , лисе вам більше не допоможе…))

  3. Кажуть знаючі люди, що підзорюється у привласненні декількох мільйонів гривень, що накрав на складах гуманітарки якими займалася РДА у березні та квітні.

  4. Саме цікаве ,знаючи ,що ці гниди злодіїї їх призначили в РДА ,треба і тих хто причетний до цих призначень притягувати до відповідальності .

  5. Тихенько дае ноги з награбованим. Все офицiйно звiльнили -вiльний… усi хто вiдмив свое тихенько звiльняються уходять у тiнь щоб очi немуляти. А можливо треба перевiрити зроблене та заробленi маетки та дати вiдповiдь звидкiля це все? Та нажаль немае ким перевiрити..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок