<

Один із зачинщиків масових заворушень у Нововолинську відправиться до в’язниці

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:42 | 24.06.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ 1 коментар

Відповідне клопотання про скасування звільнення від покарання з випробуванням працівники кримінально-виконавчої інспекції скерували до суду. Причиною цього стала активна участь волинянина у конфлікті між правоохоронцями Нововолинська та молоддю, котрий переріс у масове заворушення в центрі міста.

Про це повідомляє прес-служба волинської міліції.

Іваничівським районним судом чоловіка за вчинення крадіжки, хуліганства і нанесення тілесних ушкоджень раніше засуджено до трьох років позбавлення волі з іспитовим терміном три роки. При цьому йому встановлено ряд обмежень, яких він повинен дотримуватися: не виїжджати за межі України на постійне місце проживання без дозволу органу КВІ; повідомляти про зміну місця проживання, роботи та навчання; періодично з’являтися для реєстрації в КВІ. Окрім цього, волинянин не повинен вчиняти адміністративних правопорушень.

Незважаючи на це, він двічі не з’явився на реєстрацію в кримінально-виконавчу інспекції без поважних причин. Крім того, вчинив ряд адміністративних правопорушень, за які був притягнутий до адміністративної відповідальності за ч. 1 і ч. 2 ст. 178 (Розпивання спиртних напоїв у заборонених законом місцях), ст. 173 (Дрібне хуліганство) і ст. 185 (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі працівника міліції) КУпАП.

У результаті ухвалою Іваничівського районного суду Волинської області подання кримінально-виконавчої інфекції задоволено. Таким чином зловмисник наступні три роки проведе у місцях позбавлення волі.

Нагадаємо, відбулася зустріч прокурора із містянами, які потрапили під перевірку Нацгвардії 21 березня




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця