<

У Нововолинську мер провів нараду із керівниками міліції, прокуратури та служби безпеки міста

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:56 | 25.03.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Приводом її  скликання став інцидент, який трапився суботнього вечора 21 березня у нашому місті.

Учора міський голова Віктор Сапожніков провів робочу нараду з керівниками міліції, прокуратури та служби безпеки Нововолинська, – пише сайт міської ради.

Як повідомили у міському відділі МВ УМВС України у Волинській області, в чергову частину міліції   надійшло повідомлення телефоном від чоловіка, який не назвався, про те, що у центрі міста на  бульварі Шевченка порушується громадський порядок. Увагу працівників міліції, які  перебували у складі піших патрулів,  привернули три молодики, котрі порушували громадський порядок. На зауваження правоохоронців  вони не реагували.  Один із них почав утікати. Врешті громадяни були затримані,  вони  чинили злісну непокору законним вимогам працівників міліції. Усім зазначеним особам було зачитано їхні права. У подальшому в ході конфлікту почала збиратися юрба молоді, що  перешкоджали працівникам міліції у виконанні покладених на них обов’язків.  Після складання протоколів троє осіб були відпущені.  Проводяться заходи щодо встановлення інших осіб, які порушували громадський порядок.

У ході наради  з правоохоронцями міський голова акцентував на тому, аби в місті  і надалі проводилося патрулювання з метою дотримання  правопорядку. Спланували  відповідні заходи у цьому напрямку. За словами Віктора Сапожнікова, до наведення порядку залучатиметься  і громадськість. Адже у цьому зацікавлені мешканці  нашого міста.




один коментар
  1. Міському голові потрібно було назвати керівників підконтрольних йому кримінальних угрупувань міста на тій нараді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя