<

У Нововолинську здійснили обшуки чотирьох наркоточок. Деталі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:15 | 11.09.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 6

7-го серпня у Нововолинську представники місцевої поліції, та працівники третього управління Департаменту протидії наркозлочинності здійснили санкціоновані обшуки наркоторговців. Ретельну перевірку влаштували на чотирьох квартирах, де виявили наркотичні речовини та засоби їх виготовлення.

У Нововолинську, по вулиці Винниченка обшукали квартиру жінки на ім’я Яна. Вона зберігала двісті флаконів очних крапель “Тропікамід”, а також інші рідкі речовини наркотичного походження, сума вилученого товару становить приблизно 80-90 тисяч гривень. Мешканка проявляла агресію, заважала проведенню обшуку.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Також здійснили обшук житла на 5-го мікрорайону, там було виявлено таблетки “Субутексу” (Бупренорфіну), ціна однієї штуки приблизно 500 гривень. Також було знайдено коноплю.

Під час обшуку ще одного громадянина на 15 мікрорайоні наркотичних речовин не виявили, але помітили явні ознаки та умови їх зберігання (обгортки від наркотичних таблеток, у кількості 15-20 штук).

Четвертий обшук провели в Нововолинську по вулиці Маяковського, у чоловіка на ім’я Віталій, який вже раніше був судимий за напад на відділення нововолинського “Приватбанку” і перебував у зоні позбавлення волі. Нагадаємо, що 1-го серпня в цій квартирі також проводився обшук місцевою поліцією та департаментом боротьби з наркозлочинністю.

Обшук, який відбувся більше місяця тому, не зупинив бізнес Віталія, він надалі продовжував займатися реалізацією та виготовленням наркотиків. У ході пошуку в квартирі виявили і вилучили рослини конопель в кількості 20 штук, готову до вжитку наркотичну речовину маріхуану в кількості 30 грамів, психотропну речовину амфетамін – близько 10 грамів, а також обладнання для виготовлення амфетаміну (колби, інгредієнти). Зауважимо, що 1 грам амфетаміну коштує приблизно 200 гривень.

dsc08369
dsc08374
dsc08379
dsc08389
dsc08436
dsc08478
dsc08485
dsc08496
dsc08382
dsc08446
dsc08471
dsc08418
3ir-nf8uppq
6xhccgbfxqs
gw6oxvqsdze
ismq7cj16iw
dsc08410

Звертаємося до читачів: знаєте місця, де роз­повсюджують наркотики, або осіб, які це роблять? – просимо нас повідомляти. Для цього потрібно заповнити форму, в якій вказати інформацію, якою володієте. За бажанням можете залишати контактні дані для подальшого спілкування із нами. Анонімність і конфіденційність гарантуємо.




коментарів: 6
  1. Посадити всіх на довго !!! З конфіскатом !!! Уроди, скільки людей загнали. Вони знали на що ішли. дітей їхніх жалко. Але вони ні кого не жаліли.

  2. Це тільки видима вершина. А що у холодній глибині? Потрібно довго і старанно працювати над викоріненням цього явища, яке так довго насаджувала нам, українцям, 5-та колона. І місцева колабораціоністська, комуністична влада у тім числі. Яка продовжує свої підпільні і злочинні дії у цьому напрямку.

  3. фото з котиком просто божественне, а грам амфетаміну коштує набагато більше.
    біля 350 грн.

  4. Хотів би фото цих виродків. За киньте хтось. Щоб всі знали виродків, і розпостити, а потім, якщо на довго не посадять, то збити машиною по одному. Бог простить

  5. А гуртожиток на Нововолинський хто-небудь коли-небудь потрусить??? Чи кришу мають? Нововолинська, 51 (навпроти олійно-жирового, де печатки, Контрол-Зет і офіс Подзізея)- серед біла дня з вікон верхніх поверхів летять шприци. В будь-якого з мешканців спитати – всі знають, в якій квартирі наркота. Кажуть, навіть пару разів закривали… Та ненадовго… кришують нормально…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця