<

Нововолинські рятувальники провели спеціальні навчання на паливно-енергетичному комплексі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 7.10.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
364
/ Коментарі відсутні

7-го жовтня рятувальники провели спеціальні навчання на паливно-енергетичному комплексі у старій котельні 26-го кварталу КП «Теплокомуненерго», що знаходиться на вулиці Святого Володимира, 5.   

За тактичним задумом через порушення правил облаштування та експлуатації електроустаткування виникла «умовна» пожежа у насосному відділені з подальшою розгерметизацією газопроводу. Про це інформують Нововолинські рятувальники.  

Вже за декілька хвилин по прибуттю до місця умовної пожежі рятувальники  у складі ланки ГДЗС провели розвідку в ході якої було виявлено потерпілого, якого евакуювали на свіже повітря та передали працівникам екстреної медичної допомоги.

Після чого вжили заходи для локалізації і подальшої ліквідації умовної пожежі. Особовий склад чергового караулу діяв чітко й злагоджено. Навчання проводилися для досягнення злагодженості в роботі органів управління і служб цивільного захисту з питань організації та оперативного реагування на можливі надзвичайні ситуації та події характерні для осінньо-зимового періоду.

Визначалася оцінка підготовки та організації керівництва та посередників навчання, оцінка здатності керівного складу та фахівців об’єкту до вирішення завдань цивільного захисту.

До спеціальних навчань залучалися рятувальники  5 Державної пожежно-рятувальної частини, працівники екстреної медичної допомоги, працівники  відділення поліції №1 (Нововолинськ) Володимир-Волинського  районного відділу поліції ГУ НП у Волинській області, працівники «Волиньгаз збут», начальник відділу з питань НС та ЦЗ населення виконавчого комітету НМР та керівництво «Теплокомуненерго».




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

11 Травня, Субота
10 Травня, П’ятниця