<

Нововолинські рятувальники отримали новий спецавтомобіль Ford Ranger

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 25.11.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
11
/ Коментарі відсутні

Рятувальникам ДПРЧ-5 у Нововолинську 24-го листопада передали новенький автомобіль «Ranger» на базі марки «Ford» від управління ДСНС у Волинській області

Спеціальна аварійно-рятувальна машина допоможе швидко дістатися до місця ДТП чи іншої надзвичайної події. Авто оснащене великою кількістю обладнання: електричні лебідки, сучасне обладнання для рятування людей після аварій (ножниці, розтискачі, домкрати), надання постраждалим першої долікарської допомоги (ноші, медичні засоби), сучасні засоби зв’язку, освітлення місця події (індивідуальні, переносні та стаціонарні ліхтарі) та інше.

Як виглядає авто та його оснащення показали БУГу. Начальник 5-ї Державно пожежно-рятувальної частини Сергій Шуба розповів, що автомобіль допоможе рятувальникам швидко реагувати на надзвичайні ситуації та прибувати на місце події, завдяки сучасній техніці та обладнанню, можливе чітке та ефективне виконання завдань.

Базовий автомобіль оснащений дворядною 5-місцевою кабіною. У нього потужна рама, повний привід, 2,2-літровий турбодизель в 160 к.с., механічна 6-ступінчаста коробка передач, електрична лебідка.

Оснащення автомобіля: багатофункціональний інструмент рятувальника; штурмова сокира; різак гідравлічний; розтискач гідравлічний; домкрат; система стабілізації; універсальна кутова ступінчаста опора; пневмоінструмент; пили для різки металу – шаблева та металу – дискова; бензиновий інструмент; ручний інструмент; первинні засоби пожежегасіння; шанцевий інструмент; базова радіостанція; сигнально-гучномовна установка та багато іншого.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок