<

Нововолинці вшанували визволителів Волині від німецько-фашистських загарбників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:39 | 21.07.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
503
/ коментарів 5

21-го липня – 77 річниця визволення Волинської області від німецько-фашистських загарбників. У Нововолинську вшанували пам’ять усіх, хто обороняв рідну землю від окупантів.

З нагоди пам’ятної дати заступниця міського голови Вікторія Скриннік разом з учасником бойових дій Другої світової війни Василем Бусловським, головою міської організації ветеранів війни і праці Варварою Сирмолотовою, поклали квіти до меморіальної стели «Слава Україні! Героям – слава!», пам’ятних знаків воїнам другого укріпрайону та «Воїну-захиснику – слава!», – повідомляють на сайті міста.

Усі присутні  схилили голови та вшанували світлий подвиг жертв Другої світової війни і вірних синів України, які віддали життя у війні на сході нашої держави.




коментарів: 5
  1. як не стараються комсомолець, першорухівець та перепливун, а народ пам’ятае, кому і чим він забов’язаний…

  2. А написати : “Вшанували світлий подвиг ЖЕРТВ ОУН-УПА Другої світової війни” рука не піднімається??
    Подвиг солдат,цивільних, героїв–нібито так звучить більш грамотно. А подвиг жертв? Вперше чую. Ви ж не пишете:”Подвиг жертв війни на сході України”.

  3. Окуповану нацистами Волинь окупували комуністи. Радянська армія такі самі окупанти, як і нацисти. Єдиними хто воював за незалежність України були ОУН-УПА.
    Що за “совкові кальки” – німці ніколи не були фашистами, а націонал-соціалістами; фашизм був у Італії.

    • та да, окупанти вривалися в города і села, будували школи, лікарни, підприемства, житло… Але прийшли самостійники и все виправили – половини побудованого вже нема, а другої скоро не буде… Слава Україні !

  4. Фашисти, націонал-соціалісти і їх холуї-прислужники—вся ця сволочна нечисть назавжди зостанеться в одному місці світової історії– у параши.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер