<

14 бригада відзначає 9 річницю з дня створення: командир Олексій Трубніков привітав побратимів

20:31 | 10.12.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
4997
/ Коментарі відсутні

10-го грудня 14 бригада імені князя Романа, що дислокується у Володимирі, відзначає 9-ту річницю з початку заснування. Бійців привітав командир 14 ОМБр підполковник Олексій Трубніков.

Він запевнив, що пишається тим, що очолює князівську бригаду, і висловив впевненість, що разом їм вдасться здолати ворога. А також побажав побратимам витримки і наснаги в боротьбі з ворогом та підтримки від рідних, сімей і близьких. Відеозвернення Трубнікова розміщене на офіційній сторінці 14-ої бригади у фейсбуці.

“Шановні побратими вітаю Вас з 9-ою річницею створення нашої славетної артилерійської бригади. Бажаю вам в цій нелегкій справі витримки, наснаги, підтримки наших рідних, сімей і близьких. Ми всі разом: солдати, сержанти й офіцери виборюємо нашу Перемогу. Бо ми – це захист нашої країни. Ми – це надія нашої країни. Ми – Збройні Сили України. Я пишаюсь тим, що очолюю князівську бригаду. І вірю, що ми разом здолаємо ворога. Недарма гасло нашої князівської бригади: “Бій хоробрих любить”. Разом до Перемоги”, – наголосив Олексій Трубніков.

До речі, це перший публічний виступ нового командира 14-ої бригади.

Нагадаємо, колишнього командира 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Охріменка призначили на посаду начальника Одеського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки. Охріменко замінив на цій посаді скандального одеського воєнкома Євгена Борисова, звільненого після того, як стало відомо, що під час дії воєнного стану його сім’я придбала дорогу нерухомість в іспанській Марбельї

До слова, в 2021 році 14-та бригада відзначила 7-му річну з початку заснування. Тоді ще до початку повномасштабної війни цю річницю святкували урочисто і масштабно. Святкові заходи проходили на декількох локаціях Володимира, ОМБр отримала мотиваційний прапор, відкрила новостворений меморіальний комплекс, організувала виставку техніки та нагородила найкращих.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота