<

Нове асфальтне покриття з’явиться на 11-ти вулицях Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:49 | 10.06.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
11
/ коментарів 5

У Нововолинську активно ремонтують та прокладають дороги, до кінця цього року у місті нове асфальтне покриття з’явиться на 11-ти вулицях міста.

Про особливості ремонтування доріг у Нововолинську розповів журналістам “БУГу” розповідає начальник ВУКГ Артем Жигалюк.

Запланований ремонт доріг уже розпочато – це стосується і ямкового ремонту, і покриття, і прокладання нових асфальтованих доріг.

За словами пана Артема ямковий ремонт діапазоном охоплює майже всі частини міста де є ямковість. Виконує ремонт фірма «Сантехмонтаж».

Окремо складений і затверджений перелік де влаштовують на нове покриття автомобільних доріг, цим займається луцька фірма «ДПМК».

Планується покрити 11 доріг, ми виготовили проектну документацію, пройшли експертизу, отримали декларації і зараз проводимо влаштування покриття нових доріг.

Ділянка по бульвару Шевченка – 270 погонних метрів і вулиці Перемоги – 230 метрів луцька фірма «Унідор» робиться за іншою технологією. Не класичною, хоча і не новою, перевіреною роками.

“Таким методом влаштовували дорожнє полотно на 10-ту шахту і воно до сьогодні в чудовому стані. Також три роки  тому ми проекспериментували, та за цією ж технологією зробили ділянку по вул. Героїв УПА і на проспект Степана Бандери. Ця дорога тримається ще досі, і це при умові що там зробили технологію так званого «струменевого» методу в один шар, а в цьому році ми робимо 2 шари, що збільшить експлуатацію на декілька років”, – розповідає розповідає начальник ВУКГ.

Термін експлуатації такого дорожнього полотна складає 10 років. Дана технологія дасть можливість уникнути після зимової ямковості.

Зараз забиваються тріщини, впадини вирівнюються. Бітумна емульсія, використання якої передбачене технологією, забиває тріщини наявні в дорожньому полотні, і не дає можливості проникади воді глибше.

Ділянки, які відремонтують, вибрані через максимальну автомобільну завантаженість.

Нове покриття планується для 11-ти вулиць, 5 з яких матимуть капітальний ремонт.

Вулиці на 90% готові до укладання дорожнього полотна і вже на тижні плануємо укладати вул. Некрасова, Кримського, Автобусну, Тиху.

Під час прес-конференції 10-го червня, міський голова Віктор Сапожніков розповів про особливості цьогорічного ремонту доріг. Він зазначив, що до 9-го травня були полатані ті дороги де курсує маршрутний транспорт, і, які відносяться до міської комунальної власності.

“Ще зовсім недавно один квадратний метр асфальту із щебеневою основою коштував 200 грн, сьогодні ціна – 550 грн, – за тарифами Луцької фірми “ДПМК”. Проте, робота ведеться, що вдасться, зробимо цьогоріч. І уже на десяти вулицях, де 30-40 років не було асфальту, розпочато прокладання нового покриття. Розпочато роботу по вулиці Тихій, Молодогвардійців та інших” – доповнив очільник міста.
IMG_6199_tn

IMG_6200_tn
IMG_6203_tn
IMG_6207_tn
IMG_6208_tn
IMG_6209_tn
IMG_6212_tn
IMG_6213_tn
IMG_6214_tn




коментарів: 5
  1. выборы скоро так бы никто ничего не делал,не сапожников делает дорогу а робочие,сколько спишут денег на этот раз?

  2. Дуже добре, що є прогрес. Значить треба іти і добиватися, щоб пішохідну стежку із ровом для стоку дощової води на Світлій вулиці 1-16 проклали. Бо вже надоїло те непролазне болото

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа