<

«Мурашка продовжує свою місію»: рідні загиблої військової медички з Благодатного придбали для захисників два авто та дрон

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:31 | 14.12.2022 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
4071
/ 1 коментар

Рідні загиблої військової медички з Благодатного Оксани Горпініч передали кошти для придбання захисникам двох автомобілів та дрону.

Про це написала волонтерка з Нововолинська Богдана Синиця.

Оксана Горпініч – старший сержант медик 14-ї ОМБр. Вона врятувала сотні життів на війні й присвятила останні 6 років свого життя допомозі іншим.

У 2016 році Оксана поповнила ряди ЗСУ – так і розпочалася її безцінна, колосальна робота на Луганському напрямку.

З 24-го лютого медикиня приймала перші удари ворога на Житомирському напрямку, а пізніше на Харківщині. На жаль, рятуючи життя одного з бійців на Харківщині, Оксана потрапила під артобстріл і загинула 04.04.2022

Багато бійців знали та згадують цю неймовірну жінку – Мурашку (так її називали), тому що навіть у надскладних ситуаціях і в непридатних умовах, у неї виходило врятувати життя побратимам.

“Сім’я Горпініч Оксани: її доньки Іра Кохан, Наталія Щур та батьки зробили дуже чуйний вчинок. Вони передали нам велику суму для того, щоб допомогти нашим захисникам і таким чином продовжити шлях Мурашки. Це дуже гідний та цінний вчинок! За ці кошти ми придбали два авто – позашляховики та дрон для наших захисників”,- зазначила Богдана.

Тепер в пам’ять про Оксану, ці речі дуже допомагають на передовій. І Мурашка далі продовжує служити, захищати та допомагати.

“Бійці дуже зворушені цією історією та дуже дякують! Вони так і кажуть, що Мурашка продовжує свою місію: допомагає і оберігає їх. Оксана назавжди в наших серцях”, – написала волонтерка.

Така історія розчулює до сліз. Давайте далі рятувати життя наших бійців, допомагати їм та разом наближати перемогу:




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця