<

Косарі побили скло припаркованого авто у Нововолинську: власники викликали поліцію

14:30 | 4.07.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
8285
/ коментарів 13

4-го липня близько 10:00 на вулиці Грушевського у Нововолинську люди косили траву, за словами очевидців, це були комунальники. Коса натрапила на камінь, який, розбив скло автомобіля.

Власники транспортного засобу повідомили, що винуватці після скоєного покинули територію двору. Тому водій був зобов’язаний викликати поліцію.

Як зазначили у поліції, зі слів заявника, працівники комунальної служби під час косіння трави, пошкодили вікно автомобіля марки «БМВ» з водійської сторони.

Власник авто побачив розтрощене скло та викликав правоохоронців. Він зазначив, що бачив з ранку, як косили траву.

Працівники поліції взяли у чоловіка письмове пояснення та офіційну заяву.




коментарів: 13
  1. Покосили на свою голову:))).. Ото не дивуйтесь що новік травою заростає. Аж занадто вже сюди крутих автівок зі сходу “панаєхало”. Ніякий дурний косар не ризикуватиме потім пів решти життя розбите скло чи фару відробляти)

  2. Це не косарі винуваті,  з ними й так все зрозуміло, а начальник/и  комунальної служби, які завчасно не організували сповіщення і не огородили територію, де заплановано проводити роботи. Підкажу як це робиться в країнах ЄС на стандарти якої ми так орієнтуємось і прагнемо рівнятись. Значить, за два-три дні, до проведення подібних робіт, виставляються знаки з оповіщенням, що з такого-то числа, чи з такої-то години, будуть проведені наступні роботи… просимо звільнити місце, чи не паркувати авто і якщо комусь все-таки туго доходить, елементарно проводиться евакуація транспортних засобів + накладається штраф і тільки після цього проводяться роботи з найменшим ризиком пошкодження майна. Ну, і бажано проводити періодично інструктаж комунальним працівникам, щоб зважали і були обережні, коли проходять поруч люди, або проїжджає транспорт. Якосьтак.

    • І в яких це ЄС-ах такою бюрократією займаються?
      Де б то не було, можу з великою долею вірогідності сказати, шо там скучно жити

  3. Але що цікаво. Комунальніків бачив, каже потерпілий, але автівку не прибрав.

  4. Питання не просте… Питання не в траві,бо це не трава,а багаторічні бур’яни … Хто не згоден – може надати інформацію: хто ,коли і на якій території її сіяв? Мені прилетів камінчик в вікно- до “косаря”було не меньше 20 метрів… Хто хоть раз тримав бензокосу в руках-розуміє як потрібно косити,щоб нашкодити…

    • Хоч би валити по самій землі(під нуль:) , був у нас такий один придурок, “накосив” аж на пару тисяч біля дев’ятиповерхівки по Шухевича , після того більше його з мотокосою не бачили:)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок