<

Колектив шахти №9 «Нововолинська» вимагає призначення нового гендиректора «Волиньвугілля». Пилипюк знаходиться в лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 13.09.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Колектив шахти №9 «Нововолинська» 13-го вересня далі протестує (одинадцятий день). За словами голови первинного осередку НПГУ Василя Гури люди налаштовані рішуче і вимагають призначення нового генерального директора ДП «Волиньвугілля». 

Про це повідомив у фейсбук голова НПГУ Михайло Волинець. 

Він також пише, що гірників 9-ї підтримали осередки профспілки НПГУ шахт Львівщини та Донеччини.

“Профспілківці НПУ шахти “Капітальна” міста Мирноград Донецькох області висловлюють солідарну підтримку діям первинного осередку НПГУ шахти № 9 “Нововолинська” на чолі з її головою Василем Гурою у їхній боротьбі за виплату їм заборгованої зарплати та подолання корупції у вугільній галузі.

Регіональне об’єднання НПГУ міста Червоноград солідарні із вимогами гірників шахти №9 “Нововолинська”, надіславши лист-підтримки Президенту України та Прем’єр-міністру України”, – написав Волинець.

Нагадаємо, вчора від ранку колектив копальні вийшов з протестами до ДП «Волиньвугілля», де палив шини та грюкав касками, вимагаючи не звільняти директора копальні Володимира Юрківа.

Після 17:00 акцію протестів продовжили у кабінеті в.о. генерального директора Андрія Пилипюка.

Гірники далі вимагали не звільняти директора. Разом з тим настояли на тому, щоб і сам Пилипюк написав заяву про звільнення. Під час подій Пилипюку стало погано. З попереднім діагнозом гіпертонічний криз (підвищення артеріального тиску) його госпіталізували.

Як повідомляє видання Новолинськ.com.ua зараз Пилипюк перебуває у Нововолинській центральній міській лікарні. Його госпіталізували у кардіологічне відділення. Про це у коментарі розповіла заступник головного лікаря ЦМЛ Олімпіада Галас.

За її словами, сьогодні Пилипюка обстежують лікарі. З остаточним діагнозом ще не визначились.

«Андрій Пилипюк зараз здає лабораторні аналізи і проходить УЗД та МРТ діагностику. Остаточний діагноз поки не встановлений. Його стан лікарі вже нормалізували, однак він потребує подальшого лікування в стаціонарі», – розповіла Галас.




27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця