<

Гуманітарна допомога, психосоціальна підтримка, пошук рідних, із якими втрачений зв’язок: розповіли, як працює організація Червоного Хреста в Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 21.03.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
467
/ Коментарі відсутні

Міська організація Товариства Червоного Хреста України у Нововолинську функціонує понад 24 роки. Тут регулярно надають гуманітарну допомогу ВПО та соціально вразливим мешканцям громади, які опинилися у найбільш складних обставинах.

Протягом 2022 року організація видала допомоги на суму близько 3-х мільйонів гривень, повідомляють на сайті міста.

Майже 8 тисяч осіб отримали продуктові набори та товари для гігієни.

У організації функціонує банк одягу та пункт прокату реабілітаційного обладнання.

Від серпня 2022 у Нововолинській міській організації Товариства Червоного Хреста України впроваджують програму BraVo – розвиток місцевих організацій Товариства.

На базі Нововолинського ліцею N2 відкрили простір, де волонтери проводять заходи з психосоціальної підтримки для дітей. Учасниками заходів вже стали понад 200 осіб.

Спеціалісти Червоного Хреста регулярно проводять заняття з навчання навичкам першої допомоги. Є можливість організовувати тренінги у колективах або індивідуально.

У міській організації працює служба розшуку зниклих безвісти. За допомогою можуть звернутися особи, які втратили контакт з рідними через війну чи інші надзвичайні ситуації. Також у колективі є соціальний працівник, який надає послугу догляду вдома.

Якщо маєте потребу у послугах, які надає Товариство Червоного Хреста чи знаєте осіб, яким вкрай потрібна гуманітарна допомога, звертайтеся за адресою: проспект Перемоги, 7 (приміщення «швидкої»), 2 поверх. Додаткова інформація за телефонами: 0506947400, 0678583828. Актуальна інформація щодо діяльності Товариства у фейсбуці.

До слова, Нововолинська міська організація Товариства Червоного Хреста України тісно співпрацює з управлінням соціального захисту населення, територіальним центром, центром соціальних служб, управлінням освіти. Спільно проводять інформаційно-просвітницьку роботу, зустрічі та тренінги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця