<

Діти-волонтери з Нововолинська отримали грамоти від Залужного

18:38 | 2.06.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
697
/ Коментарі відсутні

1-го червня діти-волонтери отримали грамоти Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного.

Від початку повномасштабної війни у Нововолинську маленькі волонтери організовують благодійні блок-пости , збирають благодійну допомогу, малюють для ЗСУ, а виручені кошти передають волонтерам, які використовують їх в основному для поїздок на схід, пишуть на сторінці Володимир-Волинського РТЦК та СП.

Учні Нововолинського ліцею №3 Нововолинської міської ради брати Максим та Дмитро Тивонюки зібрані кошти та власні заощадження передали волонтерам для придбання автомобіля для військового підрозділу, в якому проходив військову службу батько хлопців. Замість нього тепер воюватиме авто.

Солдат Роман Тивонюк був призваний під час мобілізації до лав Збройних Сил України у перші дні повномасштабного вторгнення, проходив військову службу в одному з батальйонів територіальної оборони. 22-го квітня 2023 року військовий загинув в результаті смертельного поранення в голову, мужньо виконавши військовий обов’язок в бою за Україну, її свободу і незалежність.

Максим Мусянович, учень 5 класу Нововолинського ліцею №2 малює для ЗСУ. Інколи воїнам важко, але малюнки нагадують, заради кого вони ризикують життям. Маленькі українці так само за допомогою фарби борються із темним світом рашизму. Такі малюнки справді зігрівають душу наших захисників на позиціях.

1-го червня начальник Другого відділу Володимир-Волинського РТЦК та СП підполковник Олександр Кондисюк вручив грамоти Головнокомандувача Збройних Сил України генерала Валерія Залужного за допомогу Збройним Силам України дітям.

Маленьким українцям довелося швидко подорослішати після початку повномасштабної війни, але вони вірять у перемогу України та намагаються власними зусиллями її наблизити.

У такий складний час потрібно пам’ятати, що кожна зібрана гривня допомагає у досягненні нашої спільної перемоги.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок