<

Чутки над БУГом: Віталій Грабовський продався комуністу Філінюку та псевдоактивісту Троцковцю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:31 | 9.11.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7996
/ коментарів 11

8-го листопада сталася подія в стінах Нововолинської міськради, після якої працівниці мерії написали заяви у поліцію. Жінки змушені були піти до правоохоронців через поведінку місцевого псевдоактивіста Віталія Грабовського. Його, до слова, останнім часом помічають у сумнівних колах «відомих» у Нововолинську особистостей.

Нагадаємо, у заявах, направлених у поліцію 8-го листопада, йдеться, що Віталій Грабовський регулярно приходить в приміщення виконавчого комітету, поводить себе зверхньо та по-хамськи, ставить провокативні питання та знімає посадовців на відеокамеру. 

Як стало відомо БУГу, все не просто так, а через постійний вплив деяких осіб. Так останні місяці Грабовського постійно помічають у компанії одіозного псевдоактивіста Павла Троцковця і відомого комуніста Олега Філінюка.

Останній веде активну діяльність у соціальних мережах під псевдонімом «Остап Черешняк». Саме з його профілю розповсюджувалося відверте відео, де п’яний Грабовський запалює у рясі під веселу музику. Зараз ситуація змінилася з точністю до навпаки. Черешняк виступає адвокатом Грабовського. 

За інсайдерською інформацією, Грабовський отримує підтримку, в тому числі фінансову, від комуніста Олега Філінюка. Той, користуючись безкарністю Грабовського, вербує його діяти в опозиції до міської влади.

Звідси у Грабовського і нахабна поведінка щодо працівників виконавчого комітету, а також провокативні дописи у фейсбуці із закликами до бойкотів і страйків, які створюють дисбаланс у суспільстві. 

Варто наголосити, що в дос’є Грабовського є обвинувачення у близько у десяти провадженнях. Зокрема, звинувачення у хуліганстві, завідома неправдивий виклик спецслужб, порушення тиші та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях та інше.

Це – інсайдерська інформація. Ви маєте резонансну інформацію з сфери політики, бізнесу, діяльності правоохоронних органів? Хочете, аби очевидне для Вас перестало бути таємницею за сімома замками? БУГ допоможе! Пишіть нам: bugorgua@gmail.com
Ми відкриті до спілкування. Гарантуємо конфіденційність, чесність та толерантність. Західна Волинь заслуговує на значно більше правди.




коментарів: 11
  1. Працював на 5 шахті з філінюком. Дурень дурнем, слухати його лекції в бані було огидно. Зато весь час хвастався кришою в прокуратурі. Ось вся ця нечисть і об’єднується з неадекватом бо самі такі самі кантужені. Мені тільки соромно що я голосував за сапожнікова бо він прикриває таких покидьків. Боже хто там зібрався і псевдо УНСО і комуна і залежникі з 9 шахти. Бадзюн не перетворюй свободу через свій сайт в посміховисько. Бо люди починають і над тобою сміятися. Будь адекватною опозицією.

    • Канєчно, хвастаться кришою яка поїхала козирно, як і відкрито підтримувати путлєра. Він недавно хотів памятник Сталіну! !!
      Філінюк неадекват і цього не скриває. Пише, що має честь. А насправді має відірвану клепку!
      Ганьба!

  2. Цілком прогнозовано. Звідки поманили купюрою, туди й горнеться.
    Сирота, кажете? Сироті вже тридцятка на носі, пора працювати, а не ошиватись по закутках!

  3. А публічно назвати людину брехуном- алкоголіком секретарю міської ради ?

  4. Можна збирати інформацію в зручний для себе спосіб, тим більше посадовці при виконанні.
    Буг такі самі помиї ,як всі наші олігархічні смі

  5. Службовців-чиновників (державних, муніципальних і т.д) при виконанні їх обов’язків у вільних країнах можна фільмувати.
    Якщо службовець не хоче, щоб це відбувалося в його житті, в нього є варіанти або податися працювати у спеціальні служби, або звільнитися. У випадку, який описує стаття чиновники не повинні зважати на ці обставини(фото і відеозйомка).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця