<

Андрій Кравченко з Нововолинська знявся у фільмі «Слуга народу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:11 | 11.03.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
74
/ коментарів 7

7-го березня Андрій Кравченко, уродженець Нововолинська, знявся у фільмі «Слуга народу».

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Мені випала можливість зіграти не велику, але як на мене ,дуже важливу роль в фільмі «Слуга народу». Це неймовірний досвід! І дуже крута історія! Дякую, усій знімальній групі, акторам і звичайно режисеру Олексію Кирющенко! Зовсім скоро прем’єра!» – йдеться у дописі.

У новому сезоні події відбуваються в недалекому майбутньому. У сюжеті серіалу – розповідь викладача історії про події 2019 року і пізніше, – повідомляють Волинські новини.

«Я – студент. На вулиці приблизно 2045 рік, наша країна входить в топ-20 держав світу. Усі люди насолоджуються життям, але ми не знаємо, якою ціною це все отримали. Валерій Жидков(актор, – ВН)– викладач історії, який і розповідає усі події, починаючи з 2019 року», – розповідає Андрій Кравченко. З його слів, побачити персонажа Андрія можна буде ледь не в кожній серії.

«Якщо, звичайно, не заборонять серіал!» – наголошує він.




коментарів: 7
  1. Андрій, а ти там, в столиці,розповідаєш про чудне містечко Нарковолинськ? Придумай щось-хай приїдуть якусь серію зняти, наприклад : президент Голобородько переймає секрети політдовголіття в місцевої влади…

    • а шо, Нарковолинськ чимось відрізняеться від любого-іншого-наркоміста ? чому їхати треба так далеко, якщо всюди теж саме ? чи є інший приклад ?

    • хороша ідея ….. можна навіть добавити, що президент голоборотько приїзжджає переймати досвід в нововолинськ одразу до виконкому на БТРі і з автоматом

    • А що ,вам цю владу з Марса прислали ,саме лохторальне бидло і вибрало ,то чого тепер ниєте ,терпіть і далі іх вибирайте .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця