<

Екс-ведучий “Голосу народу” Андрій Кравченко перевіряє українські міста з Ольгою Фреймут

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 2.11.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
38
/ коментарів 19

Екс-ведучий проекту інтернет-видання “БУГ” “Голос народу” Андрій Кравченко разом з телеведучою Ольгою Фреймут перевіряє якість життя в українських містах.

Телеканал «1+1» запустив оновлену версію програми «Інспектор Фреймут». Проект, що має назву «Новий інспектор Фреймут. Міста», вже вийшов в ефір. Тепер телеведуча Ольга Фреймут та екс-ведучий “Голосу народу” Андрій Кравченко комплексно перевіряють якість життя в містах України.

Інспекції міст відбуватимуться за п’ятьма критеріями: освіта, медицина, безпека, харчування та життя еліти (влади). Команда вже проінспектувала місто Хуст Закарпатської області.

fmf

У першому випуску «Новий інспектор Фреймут. Міста» агент Кравченко намагався спровокувати Заслуженого вчителя України – працівницю однієї з шкіл міста Хуст.

“Напередодні ми заслали до Олесі Василівни нашого таємного агента, хлопця із нестерпним характером, але надзвичайно мудрого, і він провокував вчительку. Мені було цікаво, яка ви поза кадром і чи високі у вас моральні принципи”, – розповіла Фреймут педагогам.

Донедавна Андрій Кравченко, якого Ольга Фреймут називає ніжно “спокусливий агент Андрійчик”, піднімав цікаві теми в рамках проекту інтернет-видання “БУГ”.

Редакція “БУГу” щиро вітає колегу з кар’єрним ростом. Бажаємо успіху та нових досягнень.

yimfym




коментарів: 19
  1. “…хлопця із нестерпним характером, але надзвичайно мудрого…” ахахах, я давно підозрював, що Фреймут неадекватна. Де ж вона там мудрість знайшла? можливо рівень інтелекту на рівні з блондинкою став тепер вже нормальним? якщо так то астанавітє планєту, я вийду

    • Заздрість то ваша головна риса характеру, шановна пані! Вас туди не запросять! Не з вашим талантом та красою!

  2. Віталька, не заздріть)) Кого небудь в проект на телебачення брати не будуть, значить він їм сподобався і підійшов для даної програми. Успіхів тобі Андрій!

  3. Оооо вискочка вже тут, а як Танці з зірками, де всі страшно угарали ? )))) Як кролік з морковкою ))))

  4. Молодчина Андрій!!! Успіхів тобі у подальшій кар’єрі! А всі завидющі жаби, які окрім свого болота більше ніде квакати не вміють, хай сидять там і надалі!!! А талановита людина – талановита у всьому!

  5. Хотілось би побільше ефірного часу для нововолинця)І щоб не зазнався) надіюся ще побачити нові випуски “голосу народу”)))

  6. Батьки ” А-данс” Дуже за тебе раді і бажають тобі тільки всього найкращого.Тримайся. А заздрять завжди кращим.

  7. Вітаю тебе, Андрію! Ти молодець! Люди,це наша гордість! Вмійте порадіти,а не обливати брудом! Хто пише не приємні речі,той його точно не знає. Це,дійсно, талановита і дуже цікава молода людина. Він творчий і працьовитий! Цю дитину я знаю ще з малку. Бажаю тобі успіхів у всіх починаннях!

  8. Андрюшка мій любий. Ти молодець!!Ти наша гордість!! Ми пишаємося тобою. Не зупиняйся, йди вперед,а ми будемо тебе підтримувати і завжди допомагати. Лю тя. ☺️

  9. Фндрій, ти ж хотів мером бути. То може привезеш Фреймут у Нововолинськ? Публіка вимагає.

  10. Особисто я горда, до у нашому місті є такі люди. А ці всі поливання брудом -це просто заздрість! Що ви, такі розумні, зробили путнього для себе, сім’ї,міста, держави? Сміливості вистачає лище на ці коменти.

  11. 2 роки назад спілкувалась з працівником відділу кадрів каналу Інтер. Так от вони там кажуть, що в ТВ не запросять людину, яка веде себе спокійно, виважено, адекватно мислить і т.д. Чим більш скандальна людина – тим для каналу краще, це – рейтинги. Навіть процитую: “Дурачок в кадрі дивиться найкраще”.

    • Дааа)))) На Інтер точно адекватних не беруть так, як сам канал неадекватний і проросійський, якому вже давно не місце на українському тв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Квітня, Неділя
27 Квітня, Субота