<

А за зверненням звернення: як нововолинські депутати добиваються введення електронних петицій

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:02 | 31.12.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Нововолинський депутат Валерій Мних уже другий місяць звертається до керівництва міста щодо приєднання Нововолинська до єдиної системи місцевих петицій.

На передостанній запит депутата відповідь Віктора Сапожнікова виглядала таким чином: “Дякую Вам за небайдужість у порушені зазначеного у Вашому депутатському зверненні питання. Повідомляю, що уже розпочата робота стосовно приєднання Нововолинська до єдиної системи місцевих петицій. Однак, на даний час виникають певні технічні проблеми. Найближчим часом будуть проведені консультації із Фондом Східна Європа щодо їх вирішення”.

Місяць пройшов, а питання так і не зрушилось з місця. Знову народний обранець пише міському голові.

“У Володимирі-Волинському розглядається порядку 10-ти питань, при чому три з них набрали біля 150 голосів. Відома громадська думка. До мене люди звертаються, цікавляться, коли у Нововолинську будуть електронні петиції”, – каже депутат.

“Валерію Мниху ми надали усну відповідь, у десятиденний термін маємо право надати письмову, що й було зроблено. Електронні петиції будуть працювати. Зараз підписується Меморандум. Процедура така: підписати Меморандум і на сесії прийняти порядок. Проект рішення вже сьогодні мав би бути на сайті міськради, але ми не витримуємо двадцятиденний термін.Чи погодяться депутати його розглянути? Я думаю, що погодяться”, – прокоментувала ситуацію керуюча справами Нововолинської міськради Вікторія Магдисюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця