<

Петицію із пропозицією зняти мито на імпортні авто подали до Верховної Ради України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:43 | 4.05.2016 / Новини / , /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Претицією з пропозицією зняти мито на імпортні автомобілі подав Олександр Лисич ще 15-го квітня 2016-го року. За два тижні після оприлюднення петиція набрала 82 голоси із необхідних 25-ти тисяч.

Текст петиції: “Чому українці повинні платити за машини, що виготовлені за кордоном більше ніж авто коштує в Європі?

Якщо це мотивують тим, щоб захистити українського автовиробника, то вибачте, але ми живемо в умовах ринкової економіки і люди повинні мати право обирати, що їм вигідніше купувати.

Якщо мотивують тим, що імпортні машини не нові і вони забруднюють навколишнє середовище, то нехай глянуть в регіони на яких авто їздять прості люди!

Чому ми повинні постійно ремонтувати свої 20-30 річні автомобілі і тільки мріяти про 10 річне авто з Європи, яке доречі більшість зможе собі дозволити якщо скасують мито?!

Можливо повністю в’їздне мито не скасують, але зробити його відповідним до сьогоднішніх доходів громадян чиновники повинні.”

Петиція збиратиме підписи до 15-го липня 2016 го року, а далі залежить від активності громадян. Якщо підтримають, то передадуть на розгляд до відповідного комітету ВРУ.




один коментар
  1. То розкручуйте цю петицію щоб вона зібрала необхідну кількість голосів, як про неї мають дізнатись більшість українців

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця