<

16 народних депутатів звернулися до голови СБУ з проханням перевірити комуніста Філінюка з Нововолинська на факт пособництва росії, – Гузь

15:02 | 11.08.2023 / Нововолинськ / /
Перегляди
4276
/ коментарів 28

Народний депутат Ігор Гузь направив звернення до голови Служби безпеки України Василя Малюка з проханням провести вичерпну перевірку діяльності та висловлювань мешканця Нововолинська Олега Філінюка та інших можливих його правопорушень, які шкодять суверенітету та незалежності України. Звернення Гузя підписали ще 15 народних депутатів і направили Малюку 9-го серпня.

Зауважимо, що видання “БУГ” писало про Філінюка раніше. Він в нововолинських краях – відомий комуніст, який внесений у базу Миротворця. У 2015 році Філінюк побував у москві і дав інтерв’ю російському телебаченню. У ньому він зазначив, що “росія пойдьот вперьод” і назвав українців та росіян братніми народами.
Тоді Філінюка внесли до бази Миротворця.

До слова, на сайті Миротворця на сторінці Філінюка багато відкрито комуністичних фото.

Ще у 2013 році, як йдеться у зверненні, Філінюк перебував у Волинському обласному керівництві забороненої комуністичної партії України, входив до центрального комітету КПУ.

У червні 2014 року портал NVIp опублікував відео з профілю Філінюка у російській соцмережі, на якому видно, які новини поширює і підтримує нововолинський комуніст. Після цього він побував у москві, дав інтерв’ю росзмі, повернувся в Україну і навіть не був затриманий.

Друг колишнього нововолинського мера у 2020 році ще й балотувався до Волинської обласної ради та Нововолинської міської ради під першим номером у списку від партії ОПЗЖ.

Не зважаючи на такий “маленький” список запитань, Філінюк і далі, як ні в чому не бувало, їздить громадою.

“Злочини проти українського суверенітету не мають строку давності і не повинні бути забуті. Українське суспільство було і є свідком підривної діяльності так званих “ждунів руского міра”, які вели і, на жаль, ведуть свою зрадницьку діяльність, виконуючи завдання держави-агресора”, – йдеться у депутатському зверненні до голови СБУ.

Видання буде слідкувати за перебігом події.




коментарів: 28
  1. Рідкісний чмошник і агент, там ще треба подивитись чи його друзі – Троцковець ( лисий), Кандиба ( дибіл ), Климюк ( регіонал) Сапожніков ( Чобот) не замішані в тих всіх процесах!

  2. Працював з тестем на шахті, рідкісний виродок. Нарешті за нього візьмуться!

  3. Це треба робити було давніше. Пам’ятаю, як покійний Клімович казав, що Філю перевіряють. Нічого не дали ті перевірки. Може Малюк візьметься за нечисть комуняцку? Бо по церквах працює конкретно

  4. А що так можна? В нас в Іваничах теж є особи, які заслуговують на особливу увагу!

  5. А ще не забудьте про крикунів які протидіяли відновленню історичної назви Володимира! Не забудьте про них!

  6. Скажіть, будь ласка, а чому такий достойний гражданін досі не сидить?

  7. Не тільки О.Філінюка, а й всіх хто чіпляв на груди колорадо, потрібно перевіряти на лояльність до Украінськоі Держави. І в першу чергу – В.Сапожнікова та А.Сторонського. А потім вже й решту. Вони закликали в Україну “русскій мір”! І він таки прийшов нам на біду…

  8. той філін разом з селянином троцківцем або більш відомим як за*упа приїзджають у благодатне до Ігора м більш відомого як цар,який живе за рахунок жінки а та бідкається що він ніде не працює а змушена виховувати 3 дітей

  9. Чемодани і в московію такого, десь до бурят де нема асфальту і унітазу

  10. Його корєша сіманєнку СБУ вже взяло за яйця, надіюсь що і до цього таваріща швидко надійде черга…

  11. Проте він працював явно на службу деяку цікаво, навіть подейкували що доволі непоганий результат зробили за нього як з-за ” джерела”.
    Також він активно використовувався ” службою” в інших цілях,саме тому його нечіпають.
    Більшість вважає що Філія дибіл,проте це незовсім так,це агент кремля і він дуже добре знає що робить..ось лише ” служба” невже небоїться його використовувати???
    Філі на руку контакти з службою,тому що він збирає про вас всі данні і відповідно зливає.
    Натомість він хоче громадянство рф.
    Філя має деякі посвідчення,що незовсім легальні,щей хвалиться ними..
    Проте пред’явити йому нетак просто, пройдуть перевірки і він прикинеться дибілом ,і знову прийметься за свою ” роботу”.
    Розкусити його може лише одна людина,агент..

    Те що він весь проросійській – це факт!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Травня, П’ятниця
16 Травня, Четвер