<

Наркотики у Луцьку розповсюджував ексзаступник начальника поліції у Нововолинську – відоме ім’я

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:00 | 7.10.2021 / Новини / /
Перегляди
4078
/ коментарів 6

Майор поліції, якого спіймали на торгівлі наркотиками, виявився начальником сектору превенції відділення №3 Луцького районного управління поліції Тарас Пастерук. Під час затримання експертиза виявила в крові поліцейського наркотичну речовину.

У 2016-2017 роках Тарас Пастерук працював у Нововолинську на посаді тимчасово виконуючого обов’язки начальника, заступника керівника поліції. Ім’я поліцейського повідомили на телеканалі «Аверс», інформацію підтвердили у Державному бюро розслідувань.

Як розповідають журналісти телеканалу, правоохоронець недавно приходив на «Аверс» та розповідав, як у Луцькому районі борються з торговцями наркотиками.

«На середину літа ми подолали це негативне явище. Закладки перестали розповсюджувати», – розповідав майор поліції.

У Державному бюро розслідувань Львова зазначають, що правоохоронця підозрюють, саме в розповсюдженні наркотиків. За ним стежили впродовж тривалого часу.

Він залучив до незаконної діяльності двох осіб – слідчі з’ясували, що один з них був спільником правоохоронця. Спільник – цивільна особа, яка вирощувала коноплю, а правоохоронець збував наркотики наркозалежним. Обом вже оголосили підозру.

Нагадуємо, у ході проведення обшуків за місцем роботи та проживання затриманих виявлено та вилучено наркотичні засоби «канабіс» та психотропну речовину «амфетамін», засоби для їх вживання, вирощування, зважування та розфасування.




коментарів: 6
  1. Ясно-панятно, чого нововолинські торчки в Луцьку впевнено себе ведуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер