<

На Ягодині у вантажівці серед гуманітарки заховали незадекларований товар на понад пів млн грн

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 2.03.2021 / Новини / /
Перегляди
202
/ Коментарі відсутні

На митному посту «Ягодин» при огляді вантажного автомобіля з гуманітарною допомогою виявили незадекларований товар на суму понад пів мільйона гривень.

Прямуючи в Україну, в зону митного контролю митного поста «Ягодин» Волинської митниці заїхав вантажний автомобіль «МАН» під керуванням громадянина України. До митного контролю митному органу подано товаросупровідні документи, відповідно до яких переміщуються товари в якості гуманітарної допомоги, – повідомляє Волинська митниця.

В результаті повного митного огляду зазначеного транспортного засобу, виявлено незадекларований товар, загальною вартістю 584 тис. гривень. Таким чином, представник фірми відправника, вчинив дії, спрямовані на переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю товару, шляхом подання митному органу документів, що містять неправдиві відомості щодо найменування товарів, їх кількості.

Працівниками Волинської митниці Держмитслужби складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар вилучено до рішення суду.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер