<

На вулицях Володимира працювала снігоочисна техніка

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:33 | 13.03.2023 / Новини / , /
Перегляди
67
/ Коментарі відсутні

11-го та 12-го березня працівники КП «Полігон» очищали дороги Володимирської громади від снігу та виконували протиожиледну обробку вулиць.

На ці роботи були залучена спецтехніка підприємства, повідомляють на фейсбук-сторінці комунальників.

Зокрема, вантажні авто з навісним обладнанням для посипання доріг, навантажувач, трактори, міні-тракторець для чищення та посипання пішохідних доріжок.

Техніка комунального підприємства приступила до роботи в ніч з 11-го березня на 12-те. Вранці техніка посипала піщано-сольовою сумішшю центральні вулиці міста, згодом бічні, де спостерігається найбільший транспортний потік.

Після шостої години ранку на вулиці міста вийшли двірники підприємства, які посипали піщано-сольовою сумішшю пішохідні доріжки та переходи, зупинки громадського транспорту, місця, де спостерігається найбільше скупчення людей.

Першочергово обслуговуються центральні дороги та вулиці з найбільшою прохідністю мешканців громади та транспортних засобів.

Усі питання, скарги та пропозиції КП «Полігон» приймає за тел. 0684122141та 0978717612, у повідомленнях на сторінках КП “Полігон” у фейсбуці, Інстаграм та телеграм, або за адресою: вул. Володимира Великого, 54.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця