<

На Волині зґвалтували 11-річну дівчинку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:27 | 27.06.2019 / Новини / /
Перегляди
3
/ коментарі 2

25 червня до поліції із заявою про зґвалтування співмешканцем її 11-річної доньки звернулася 40-річна жителька області.

Заявниця повідомила, що під час її перебування за кордоном 39-річний співмешканець неодноразово вчиняв дії сексуального характеру стосовно її малолітньої доньки, – повідомляє сектор комунікації поліції Волині.

Поліцейські одразу ж доставили зловмисника до відділу поліції. За фактом вчинення дій сексуального характеру щодо особи, яка не досягла 14 років слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.152 Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування в ході якого будуть встановленні та перевіренні всі обставини кримінального правопорушення.

Санкція статті визначає покарання у вигляді позбавлення волі від восьми до 15 років.

Нагадаємо, минулого тижня поліція за підозрою в розбещенні малолітньої особи затримала  41-річного волинянина. Підозрюваному в скоєнні розпусних дій щодо малолітньої дівчинки обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, строком на 60 діб, без права внесення застави. 




коментарів: 2
  1. Та кастрірувати їх всіх треба!!!!!!Ганьба…як можна до такого дійти??невже баб нехватає??В чьому та дитина вина?Це травма на все життя…потрібно як найвищі міри покарання ….краще повернули смертну казну тоді б боялись і до такого не доходило!!!!!Все в наш час є лише відповідальності за злочин немає!!!!!!!!Його в тюрмі за це загноблять….а перед Богом будуть всі!!Сволочі!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця