<

На Волині з такими заявами не зверталися: поліція про інформацію, що шириться мережою щодо медиків-злодіїв, які «дезінфікують квартири»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:37 | 22.03.2020 / Новини / , /
Перегляди
22
/ 1 коментар

По квартирам ходить «бригада медиків» та чистить квартири – такі повідомлення розсилають у мережі та месенджерах. Поліція Волині повідомила, що з подібними заявами до правоохоронців ніхто не звертався.

“Увага! По квартирам ходить «бригада медиків». Повідомляють – санобробка від віруса і таке інше. Далі – сльозогінний газ, потім чистять квартири. Інформація з поліції. Попередьте усіх, кого зможете”, – поширюють такі повідомлення мешканці Нововолинська та інших міст і регіонів України.

Поліція Волині просить всіх бути обачними та не відчиняти двері незнайомцям та разом з тим повідомляє, що із такими заявами ніхто не звертався.

“Інтернетом поширюється інформація, що група людей у спеціальних костюмах захисту може пропонувати продезінфікувати квартири та будинки. Під виглядом обробки приміщень зловмисники можуть потрапляти у житло та вчиняти злочини.

У Волинській області  з такими заявами до поліції ніхто не звертався. В разі виникнення подібних ситуацій, одразу повідомляйте на лінію «102», – йдеться в повідомленні.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер