<

На Волині на хабарі затримали директора Держгеокадастру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
22:45 | 25.11.2021 / Новини / , /
Перегляди
673
/ коментарі 2

24-го листопада правоохоронці Волині викрили службовця Головного управління Держгеокадастру у Волинській області після отримання 10 тисяч гривень.

З місця події вилучили 10 тисяч гривень, які чоловік отримав як неправомірну вигоду за реалізацію селекційних сортів саджанців дерев за заниженими цінами, – повідомляє пресслужба поліції та прокуратури Волині.

Слідство вважає, що чиновник із липня по листопад 2021 року двома траншами одержав 1000 доларів США за не виявлення порушень земельного законодавства при проведенні перевірки щодо можливого нецільового використання земельних ділянок на території одного із садівничих масивів.

Вирішується питання щодо повідомлення про підозру за ст. 368 Кримінального кодексу України. За прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою чинним законодавством передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснює ТУ ДБР, розташоване у Львові, під процесуальним керівництвом Волинської обласної прокуратури.




коментарів: 2
  1. А на владу володимира відкрили 5 кримінальних справ. Не може бути? “Зе майбутнє” воно таке…. Почитайте фб знаного активіста.

  2. Держгеокадастр не бере такими сумами. Ви що смішні!!! Т ака сума їм на “Сан Санич солений” або на “Зайку”.
    Мінус, хто розміщає такий матеріал і не вичитує його.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця