<

На Рівненщині 12-річна дівчина вбивала котів на камеру: справою зайнялась поліція

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:37 | 26.10.2022 / Новини / , /
Перегляди
432
/ 1 коментар

На Рівненщині 12-річна дівчинка жорстоко поводилася з безпритульними котами та вбивала їх, знімаючи це на камеру.

Відео знущань школярка публікувала в телеграм-каналі, який видалила після розголосу її жорстоких дій у соцмережах, пише УП. Життя.

Зоозахисники написали заяву до Національної поліції, повідомляє організація UAnimals.

«З публікацій у соцмережах та звернень небайдужих громадян нам стало відомо про те, що 12-річна дівчинка з Рівненщини жорстоко поводиться з безпритульними котами, знущаючись і вбиваючи їх на камеру», – йдеться у повідомленні.

Також дівчинка описувала у соцмережах свій намір і бажання вбити кота.

Зоозахисники вимагають провести перевірку та притягнути до відповідальності батьків або опікунів за невиконання їхніх обов’язків щодо виховання дітей, якщо на це будуть підстави.

«Просимо вас розголосу ситуації. А також закликаємо батьків та дорослих привчати дітей до гуманного ставлення до тварин і пояснювати, як правильно з ними поводитись. Адже кожне життя важливе, а вбивство заради розваги – неприпустиме», – наголошують в UAnimals.




один коментар
  1. Вина ,в основному лежить на батьках ,якщо вони не помітили в дитини такої агресивної поведінки відносно тварин і не звирнулись до лікарів ,а можливо там батьки садисти і дитина дивлячись на них так себе веде .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця