<

На колінах в снігу: віряни УПЦ МП зібралися під Верховною Радою

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:48 | 14.12.2018 / Новини / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

У п’ятницю 14 грудня під закритим парламентом збираються віряни УПЦ МП. Вони вимагали від влади не втручатися у справи церкви.

Віряни проводять молебень біля хреста, встановленого багато років тому замість церкви, знищеної під час Другої світової, – пише 24канал. Журналісти бачили кураторів акції, кількох священнослужителів у церковному вбранні, та вони відмовилися давати коментарі.

“Пояснюють віряни, що прийшли “за покликом душі і серця” відстоювати православну віру, але зібрали їх у церквах Московського патріархату”, – повідомила журналістка. 

Учасники зібралися на мітинг, аби висловити протест проти обшуків та допитів, які провели у священнослужителів Московського патріархату працівники Служби безпеки України, – так пише Громадське.

Також серед причин мітингу невдоволення Об’єднавчим собором і страх, що в прихожан УПЦ МП «церкви відберуть».

«Ми зібралися під Верховною Радою напередодні ось цього Об’єднавчого собору, яким нам навязують іншу церкву. Нам їх не треба, у нас є своя церква. Ми також вийшли, бо боїмося, що в нас відберуть наші церкви», — сказала учасниця мітингу Олена.




коментарів: 4
  1. а холєра ясна, покайтеся телята прихожани, бог ніби один , а ви його на московського та київського ділите)) походу він не до того ні до іншого патріархату не відноситься. . сатаністи прокляті)))

  2. Фанати ,думають ,що цим служінгням сусідній державі наберуть ьсобі бонусів ,і попадуть у Рай .Скільки ,ще бидла в Украіні ,не перелічити .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця