<

На Харківщині знайшли мертвою 6-річну дівчинку. В убивстві підозрюють 13-річного хлопця

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:45 | 29.07.2021 / Новини / /
Перегляди
734
/ Коментарі відсутні

У селищі Старий Салтів, що на Харківщині, знайшли тіло 6-річної дівчинки, яка самовільно пішла гуляти й не повернулася. За версією поліцією, вбивцею виявився 13-річний хлопець, який мешкає з мамою по сусідству.

Дівчинка зникла ввечері 28-го липня. Її мати розповіла, що дитина близько 18:00 під час прогулянки самовільно пішла з двору будинку, де гуляла із 13-річним сусідським хлопчиком та додому не повернулася, про це повідомляє пресслужба поліції Харківщини.

До пошуку дівчинки залучили поліцейських з місцевого та сусідніх відділів поліції, підрозділи рятувальників, Нацгвардії, групу кінологів та звичайних громадян.

Близько 23:50 у покинутому будинку знайшли тіло дівчинки з ознаками насильницької смерті у вигляді забиття голови та обличчя. Для встановлення усіх обставин поліцейські запросили матір хлопця, якого запідозрили у вбивстві.

Зараз правоохоронці готують клопотання в суд про дозвіл на допит хлопця і поміщення його в приймальник-розподільник для дітей.

Правоохоронці також відкрили кримінальне провадження за ч. 2 п. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця