<

На Донеччині затримали жінку, яка працювала на бойовиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
03:34 | 8.02.2022 / Новини / , /
Перегляди
267
/ Коментарі відсутні

На Донеччині затримали жительку села Гранітне Волноваського району. Вона «малювала» бойовикам карти та передавала їм дані про дислокацію українських військових.

За даними слідства, упродовж січня 2022 року жінка неодноразово за допомогою одного з месенджерів передавала бойовику «ДНР» дані щодо дислокації військових підрозділів Збройних сил України в населеному пункті та на прилеглій території Гранітного. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора, – пише УНІАН.

«Підозрювана, маючи освіту картографа, надала учаснику незаконних збройних формувань детальну інформацію у вигляді фотокарт місцевості із нанесеними умовними позначеннями про розміщення техніки, окопів, бліндажів, блокпостів, будинків та укриттів, які використовують українські захисники», – йдеться у повідомленні.

У результаті оперативно-розшукових заходів її затримали на КПВВ «Новотроїцьке» в порядку ст. 208 КПК України. Жінці повідомлено про підозру в сприянні діяльності терористичної організації (ч. 1 ст. 258-3 КК України) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з альтернативою внесення застави.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця