<

Деталі ямкового ремонту на дорозі “Нововолинськ-Іваничі” або хто викинув асфальт у поле?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 7.06.2016 / Іваничі, Новини, Нововолинськ / , /
Перегляди
15
/ коментарі 2

У понеділок, 6-го червня, на автошляху “Нововолинськ-Іваничі” розпочалися ремонтні роботи. Щоправда, йдеться лише про ліквідацію аварійної ямковості. 

Журналістам інтернет-видання “БУГу” повідомили, що під час ремонтних доріг поблизу села Біличі, у траву було викинуто ще теплий асфальт. Зреагувавши і виїхавши на місце події, даний факт підтвердився. Неподалік залишеного асфальту журналісти “БУГу” зустріли начальника Іваничівської дорожньої дільниці Миколу Шевчука, який дав коментар:

Ми розпочали ремонтні роботи, але асфальт у траву не викидали. Приїхала поліція і почала звинувачувати нас у цій ситуації. Проте, чітко видно різницю: асфальт, який викинули у траву – неякісний, коричневого кольору, а в нас – чорного. Ще навіть жартував, що краще б нам віддали, навіщо ж викидати? Особисто я не був свідком події, але очевидці розповідали, що асфальт викинули з авто “ЗІЛ” зеленого кольору, яке їхало зі сторони Іванич у Нововолинському напрямку. Хто є винуватцем скоєного поки що невідомо.

IMG_8536

Микола Шевчук розповідає, що асфальт їм доводиться купувати у селі Голишів Луцького району, їхати до якого 110-120 кілометрів. Це викликає певні труднощі, адже температура повинна бути 160 градусів, а під час перевезення суміш охолоджується і, відповідно, якість стає гіршою. Самостійно нагріти асфальт неможливо. Єдиний вихід – ремонтувати дорогу в сонячну та теплу погоду.

IMG_8552

Микола Іванович запевняє, що купівля асфальту в Нововолинську полегшила б ситуацію. Адже їхати набагато ближче і під час “кладки” суміш не втратить відповідної температури. На жаль, у Нововолинську продукція неякісна, адже суміш порошкова, яку використовують для тротуару або ж велосипедної доріжки. Такий асфальт не витримає великого навантаження автівок.

IMG_8540

Микола Шевчук прокоментував також ситуацію на рахунок заробітної плати:

Як бачите, люди працюють до двадцятої години, а заробітну плату ми не отримуємо впродовж трьох місяців. Нам не можуть виплатити мінімальні кошти. В середньому оплата за працю становить 1109-1200 гривень на місяць. Це призводить до масового звільнення працівників. У Нововолинську залишився один працівник, у Володимирі-Волинському – троє, у Турійську залишився тільки начальник, який працює сам. Нам пощастило найбільше, адже ми поки ще зберегли колектив, який нараховує 14 працівників.

Хоча ситуація вкрай напружена, але працівники стверджують, що до кінця поточного місяця ямковий ремонт на автошляху “Нововолинськ-Іваничі” буде завершено.

IMG_8558




коментарів: 2
  1. А де ділась інспектор Ляля?
    Її підкупили агенти Палиці?
    Чи залякав Сапоженька?

    • вона була піддана жорстокому акту канібалізму зі сторони влади. ЇЇ приготували і розділили на вечерю між Гузем, Палицею, Сапоженькою, Гунчиком і рештою гоп компанії

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця