<

Мінометним обстрілом бойовики відсвяткували завершення Мінських угод

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:10 | 1.01.2016 / Новини / , , /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У передноворічну добу бойовики 22 рази відкривали провокативний і прицільний вогонь на кількох напрямках. При цьому застосовували не тільки стрілецьку зброю і гранатомети, а й міномети крупних калібрів. Вочевидь, припускають у штабі АТО, вони відзначили завершення терміну дії Мінських угод, якими заборонено використання такої зброї. Новину повідомляє прес-центр штабу АТО.

«Бойовики проросійських незаконних збройних формувань, вочевидь, чекали завершення терміну Мінських домовленостей. Не вплинули на загарбників навіть угоди в рамках перемовин Нормандської четвірки. Впродовж доби, що минула, бандити 22 рази вдались до збройних провокацій проти сил АТО», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Відзначається, що прицільні обстріли із 120-мм мінометів були зафіксовані в районі Авдіївки. Тут же незаконні збройні формування відкривали вогонь зі стрілецької зброї та гранатометів. Позиції ЗСУ в районі Пісків були піддані вогню із 82-мм мінометів з боку терористів. На цих же напрямках, включно з Опитним та Новгородським, були зафіксовані і випадки відкриття про вокативного вогню.

«На Луганщині з автоматичних станкових гранатометів бандити обстріляли наші позиції поблизу Щастя, стрілецької зброї – в районі Золотого», – йдеться в повідомленні прес-центру.

Нагадаємо, як повідомили в прес-центрі штабу АТО починаючи з 20-ї години 20 хвилин і до цього часу у Пісках на Донеччині проросійські бойовики обстрілюють з 82-міліметрового міномета та автоматичного гранатомету позиції ЗСУ.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа