<

Злочинці побили і пограбували будинок директора Любомльського лісового господарства (Подробиці)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:00 | 3.03.2015 / Любомль / /
Перегляди
6
/ Коментарі відсутні

В ніч з неділі на понеділок невідомі вдерлися в будинок директора Любомльського лісового господарства Сергія Боярчука, жорстоко його побили та пограбували будинок.

– Подія трапилася вчора, – розповів начальник управління карного розшуку УМВС України у Волинській області Геннадій Єпіфанович. – О 7-й годині 30 хвилин у чергову частину любомльського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що група невстановлених осіб у масках близько 4-ї години проникли в житловий будинок директора лісгоспу, який знаходиться у селі Куснище Любомльського району. Застосовуючи насильство до господаря, розбійники заволоділи грошовими коштами в сумі 20 тисяч гривень, 300 євро та двома золотими ланцюжками загальною вагою близько 18 грамів – пише Під Прицілом

Відомості про вказану подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань, тож розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

– У вчиненні даного кримінального правопорушення об’єктивно підозрюється група чоловіків віком від 20-ти до 30-ти років, одягнені у військову форму чорного кольору та кольору «хакі». Зловмисники можуть мати при собі маски чорного кольору (балаклави), – повідомив Геннадій Єпіфанович.

Якщо ви маєте інформацією, яка допоможе встановити осіб нападників, просимо повідомити про це за номером 102. Анонімність гарантуємо




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця