<

Луцькі пластуни відсвяткували День Першої Пластової Присяги

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:24 | 1.05.2018 / Новини /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

Представники національної скаутської організації України Пласт – відсвяткували 106 років із дня заснування організації.

Святкові заходи розпочались на Замкової площі, звідки пластуни рушили вимаршем по вулиці  Лесі Українки до Театрального майдану. Участь у святковій ході взяли навіть найменші представники організації – новаки.

Однією із невід`ємних складових пластових святкувань є пластовий церемоніал  – відкриття , під час якого нагородили пластунів, за визначну діяльність на розвиток організації, урочисто перевели на нові ступені юнаків та юначок.

Яскравим моментом цього дня для луцьких скаутів став квест по історії скаутингу та Пласту,  у якому команди завзято змагались за призові місця. А для тих, хто хотів більше дізнатися про організацію пластуни провели  вуличний університет, на якому розповіли про те, що таке пласт і чому варто луцькій молоді доєднатися до організації.

Паралельно з цим проводилась пластова ярмарка, а на кінець програми пластуни провели традиційні співи.

«Таке маштабне святкування у Луцьку відбулося вперше, цей гарний досвід, ми перейняли у інших пластових осередків, таким публічним святкуванням ми хочемо, нагадати лучанам що пластуни відкриті для спілкування і завжди раді новим членам орагінізації», – додає координатор акції Олексій Мельник.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця