<

Ляшко знімає своїх кандидатів на користь людей Януковича та Львочкіна, – ЗМІ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:15 | 15.10.2014 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні
https://photo.unian.net

Лідер Радикальної партії України Олег Ляшко, який позиціонує себе як борець за “свободу” і “демократію”, почав знімати своїх кандидатів на користь інших, так званих, демократичних кандидатів.

Всю свою політичну кар’єру політик намагався довести, що він не  політичний проект, а людина з народу, яка без грошей прийшла у “велику” політику, – повідомляє ТСН.

Проте, цей міф миттю розвіявся, коли сам Олег Ляшко перестав приховувати, що його політичним спонсором є  Сергій Льовочкін, екс-голова Адміністрації Януковича.  Олег Ляшко був завжди “кишеньковим” і підконтрольним політиком-шоуменом. А сьогоднішня передвиборна кампанія тільки підтвердила, що він є проектом Льовочкіна і  виконує вказівки свого патрона.

Одним з кроків екс-голови Адміністрації Януковича з посилення свого впливу у парламенті нового скликання є просування своїх людей до Верховної Ради. Як результат, по округу № 200 (з центром в місті Умань) – Юрій Заворотний від Радикальної партії Олега Ляшка зняв свою кандидатуру на користь кандидата від “Блоку Петра Порошенка” Віталія Чудновського, який насправді є людиною Льовочкіна.

Віталій Чудновський – відомий в кримінальних колах, свого часу був учасником відомого злочинного угрупування “Рибки” (Рибалко), який займався озброєними пограбуваннями і нападами, нині представляє “Блок Петра Порошенка”. Пов’язує Чудновського та Ляшка не лише так звана “боротьба за демократію” та “справедливість”, а й політичне патронатство Льовочкіна. Більше того, Чудновський разом з Льовочкіним ще 12 травня цього року літали на лайнері екс-голови Адміністрації Президента до Афонської гори, очевидно, замолювати свої гріхи.

Варто зазначити, що Чудновський також мав близькі стосунки з сестрою Сергія Льовочкіна Юлією на той час, коли її брат очолював адміністрацію Януковича. У Верховну Раду ще цього скликання “демократичний” кандидат зайшов від партії “Батьківщина” за безпосередньої підтримки Партії Регіонів. Тоді на його користь знявся провладний кандидат, дії якого були повністю узгодженні з ПР і самим Льовочкіним. Ще одним фактом, який проливає світло на зв’язки Ляшка та Чудновського, є наявність під номером 22 у списках Радикальної партії Олега Ляшка – Сергія Рибалко, сина відомого кримінального авторитету “Рибки”, в банді якого Чудновський, в свій час, був “бригадиром”. Чудновський отримав практичні знання та навики під час роботи у кримінальному угруповуванні “Рибки”, які сьогодні активно застосовує, у тому числі в передвиборній кампанії.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер