<

Львів’янин забив до смерті молоду дружину у присутності дітей

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:43 | 12.01.2021 / Новини / , /
Перегляди
11
/ 1 коментар

12-го січня 31-річний львів’янин вбив свою дружину у присутності дітей. Чоловік посварився з 30-річною дружиною і побив її. Внаслідок отриманих травм жінка померла ще до приїзду медиків.

Як розповіли у пресслужбі поліції Львівської області, чоловік сам зателефонував до правоохоронців і зізнався у скоєному, – передає ТСН.

За вказаною адресою негайно прибула поліція і криміналісти, як попередньо встановили правоохоронці, 31-річний чоловік завдав дружині смертельних травм під час побутового конфлікту. У цей час у квартирі перебували шестимісячне немовля та ще двоє дітей віком 2 та 5 років. Їхня матір померла до приїзду медиків.

За цим фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне 31-річному львів’янину, загрожує покарання – до п’ятнадцяти років позбавлення волі.




один коментар
  1. Колись би забили до смерті або стратили в присутності інших, і правильно б зробили. Але куди там нам з нашими гуманними законами, відсидить, вийде та зможе ще когось позбавити життя

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця