<

Кучму помітили на Лазурному березі

23:08 | 1.06.2023 / Новини / /
Перегляди
523
/ коментарів 5

Журналісти помітили другого президента України Леоніда Кучму на відпочинку на Лазурному березі.

Про це пише УП з посиланням на своє розслідування «Батальйон Монако 3».

На Лазурному березі журналістам УП вдалося помітити другого президента України Леоніда Кучму. Колишній президент проживав там в маєтку свого зятя Віктора Пінчука.

Після початку повномасштабного вторгнення Кучма прокоментував агресію рф на 15 день.

Другому президенту України – 84 роки.

За даними УП, Кучма був за кордоном на початку травня 2023 року.

Після публікації до УП звернулася представниця пресслужби Кучми.

За її словами, з лютого 2022 року він лише двічі покидав Україну – в липні 2022 року та наприкінці квітня – на початку травня 2023 року.

У пресслужбі другого президента наголошують, що обидва виїзди відбувались, оскільки фізичний стан Кучми потребував медичних втручань: «На відео його супроводжує лікар».

Також речниця Кучми Дарка Оліфер нагадала про спільне звернення 1-го, 2-го і 3-го президентів України від 27 лютого 2022 року та заяву Кучми 1 березня 2022, де він закликає росіян не чинити геноцид. Обидва дописи у себе в соцмережі поширила Оліфер.

За її словами, благодійна організація Президентський Фонд Леоніда Кучми «Україна» продовжує свою роботу:

«Постійно інформуємо суспільство про цю діяльність. З 2014 року допомагаємо Силам безпеки та оборони України – цю роботу ведемо непублічно».

Наразі, за її словами, Кучма разом з дружиною перебуває в Києві.




коментарів: 5
    • сьогодні дізнаємося- що Україну вражають ті ракети. що були віддані рашці Кучмою в кінці 90-х..Нібито за газові борги. Озвучена сума боргів- 250 млн гривень.. Так це ж смішно- за таку суму віддати оборонний потенціал..Він зрадник- цей кучма.

    • Він зрадник. Він- мерзотник. Він віддав рашці чатсину нашого оборонного потенціалу- важкі бомбардувальники, ракети. Тепр ці ракети летять з того боку на наші міста та села. От як його було не судити?????

  1. А ви думали де такі мають переховуватися? Може в столиці під уламками палаючих російських ракет чи іранських дронів? Нє царскоє ето дєло…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця