<

Ковельського залізничника судили за вирощування коноплі та зберігання зброї

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:34 | 7.10.2019 / Новини / , /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

30-го травня 2019 року в 47-річного монтера Ковельської дистанції колії Львівської залізниці поліція вилучила стартовий пістолет «Stalker» та вилучила 140 стебел рослин коноплі. Суд призначив йому покарання у вигляді 4 років позбавлення волі з дворічним умовним терміном.

Про це повідомляє Район. Ковель.

Під час обшуку 30-го травня 2019 року за місцем фактичного проживання 47-річного ковельчанина поліція вилучила стартовий пістолет “Stalker”, який був перероблений для пострілів вогнепальною зброєю. За словами чоловіка, він нібито знайшов зброю у траві.

Крім цього, на своїй присадибній ділянці залізничник сконструював теплицю, де посіяв і доглядав коноплю. Поліцейські зафіксували та вилучили тут 140 стебел рослин коноплі. 6 стебел «городник» уже висушив та подрібнив, виготовивши особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Суд визнав обвинуваченого винним за трьома статтями Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з дворічним умовним терміном. З нього також стягнуто в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертиз, в загальній сумі 5 тисяч 652 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця