<

Команда Ігоря Гузя щомісячно приймає громадян в окрузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:26 | 19.04.2016 / Новини /
Перегляди
0
/ коментарі 2

 Щомісячно,  у виборчому окрузі Ігоря Гузя він особисто, чи його помічники організовують прийоми громадян з особистих питань. Такі заходи дуже важливі, адже лише безпосереднє спілкування із людьми, розуміння проблем кожного району, села та міста із перших уст дозволяє народному депутату ефективно працювати.

Минулого тижня помічники нардепа провели прийоми громадян у місті Нововолинськ, Володимирі-Волинському та Любомльському районах

Зокрема у Нововолинську Валерію Мниху – помічнику Ігоря Гузя – люди розповіли про необхідність скасування мита на ввезення автомобілів в Україну для учасників бойових дій. Також було колективне звернення від мешканців будинку №13, що по вулиці Сонячній, які хочуть покращити житлово-побутові умови. Валерій Мних запропонував їм спробувати свої сили у конкурсі на отримання грантів від Фонду Ігоря Гузя “Прибужжя”, що вдруге стартує у травні. Також під час прийому пенсіонери цікавилися маханізмом нарахування субсидій, зокрема щодо тарифів на комунальні послуги.

До слова, вже з листопада 2015 року Валерій Мних представляє інтереси громади у Нововолинській міській раді, що дає можливість більш ефективно захищати тих, хто звертається до нього за допомогою та порадою.

У Любомлі до помічника народного депутата Андрія Бокоча зі своїми проблемами звернулося до 50-ти мешканців сіл Скиби, Красноволя, Лисняки та Коцюри.  Люди нарікали на поганий стан доріг та транспортне сполучення. Також місцева громада Коцюр передала депутатові вдячність за вирішену ще торік проблему для бюджетних установ із розблокуванням їхніх коштів на рахунках казначейства. Тоді для сільського клубу таки змогли закупити і встановити нові  енергозберігаючі вікна та двері. Мешканці Красноволі запросили народного депутата на святкування Дня села, що відбудеться влітку. У цьому селі команда депутата планує допомагти громаді в облаштуванні там дитячого майданчика.

У Володимирі-Волинському під час прийому мешканці зверталися до Андрія Бокоча із проханнями щодо облаштування вуличного освітлення в селі Острівок та встановлення санітарної кімнати  у селі Маркостав. Громада села Черчичі просить допомогти в ремонті місцевого храму та облаштування території для твердих побутових відходів. Мешканці села Руснів нарікали на якість надання транспортних послуг перевізником автобусного маршруту  «Володимир-Волинський – Маркостав».

В Іваничівському та Володимирі-Волинському районах Ігор Гузь та його помічники провели прийоми громадян у всіх селах, де для цього є відповідне приміщення. Таку роботу планують продовжувати, адже безпосередній контакт із людьми допомагає глибше розуміти та ефективніше вирішувати проблеми громади.

Наступні прийоми громадян відбудуться у травні в Любомльському районі, дату та час людям повідомлять заздалегідь через місцеву газету та Інтернет-видання.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа