<

Керівник волинського футзалу став на захист Батьківщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 21.02.2015 / Новини /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Президента АМФВ мобілізували 3 лютого, тож ні хвилини не вагаючись, Сергій став на захист Батьківщини.

Відтак, щоб підтримати Сергія судді, інспектори та лікарі, передали частину свого заробітку на потреби армії для придбання обмундирування, – пише Волинь SPORT

Зараз Сергій Голоскоков перебуває у навчальному центрі, а вже в кінці цього місяця буде готуватися до відправки на Схід.

У найближчі вихідні, коли будуть відбуватися матчі чемпіонату, у приміщенні «Арени Спорт» (СРК «Анденалін-Сіті») буде стояти скринька. Прохання всім небайдужим, долучитися до благородної справи.

Від творчого колективу “ВолиньSport” додамо – різного вистачало в робочих стосунках між нами та Сергієм Валерійовичем, проте ми взаємно поважали нашу працю та цінували думку одне одного (хай іноді і кардинально протилежну). Також твердо переконані і в іншому – Голоскоков на своєму місці, тому що довів, що кращого керівника волинського футзалу наразі не існує.

А ще зауважимо наступне – усяких немилозвучних прізвиськ чув Сергій останнім часом на свою адресу через вільне володіння російською мовою. І що? Де ті жартівники, а де Голоскоков?

Нині ж ми бажаємо керівнику АМФВ міцності духу, віри у перемогу та як найшвидше повернутися до виконання своїх обов’язків!

АМФВ й надалі продовжує справу, започатковану Сергієм Голоскоковим, адже й сам він в телефонному режимі в курсі всіх подій, що відбуваються у чемпіонаті і дистанційно допомагає вирішувати всі нагальні проблеми та планує прибути на церемонію нагородження призерів та чемпіонів після завершення чемпіонату.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

1 Травня, Середа