<

Кабмін розглядатиме питання жорсткого карантину 2 грудня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:14 | 1.12.2020 / Новини / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

2-го грудня, Кабінет міністрів розглядатиме варіанти щодо подальших карантинних обмежень, які запропонує Міністерство охорони здоров’я.

Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов сказав в ефірі телеканалу «Україна 24», – передає Слово і діло.

«Ми чекаємо зараз офіційні висновки Міністерства охорони здоров’я за підсумками реалізації протягом трьох тижнів карантину вихідного дня. Вже на підставі цього будуть ухвалюватися якісь подальші рішення… Я думаю, що ми завтра будемо бачити пропозиції МОЗ і відповідно до цього будемо ухвалювати рішення», – сказав урядовець.

За його словами, результати аналізу, який робив секретаріат РНБО, показали зниження активності українців протягом дня у вихідні.

«Якщо ви подивитеся статистику по зростанню кількості захворюваності, то, звичайно, тижневі показники говорять про те, що йде суттєве уповільнення та фактична стабілізація кількості тих осіб, які захворіли та виявлені», – додав міністр.

Він також зазначив, що в КМУ розглядають варіанти припинення економічної активності, але вони можуть бути скориговані з урахування ситуації в тій чи іншій галузі.

Водночас Немчінов не узявся коментувати інформацію щодо можливого запровадження «інтелектуального локдауну», про який говорять деякі політики.

До слова, міністр інфраструктури Владислав Криклій розповів, що громадський транспорт не планують зупиняти у разі запровадження локдауну в країні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця