<

Юристка проти депутата: в Іваничах намагалися звинуватити обранця громади в хуліганстві

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 16.01.2022 / Іваничі / , , /
Перегляди
2570
/ Коментарі відсутні

В Іваничах судилися юристка селищної ради та місцевий депутат. Жінка звинуватила обранця громади у хуліганстві. Мовляв, той її образив і штовхнув. Депутат свою вину не визнав.

Юристка Іваничівської селищної ради Людмила Іванчук звинуватила місцевого депутата Руслана Мартинюка в хуліганстві. Мовляв, той її публічно образив, нецензурно висловлювався в її адрес та ще й грубо виштовхав її за двері. Жінка образилася і викликала на місце події правоохоронців. А ті, побачили в діях депутата ознаки хуліганства і порушили проти нього справу за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

10-го січня справу розглянув Іваничівський районний суд. Суддя заслухала свідчення позивача і відповідача, а також свідків по справі.

Так, юристка розповіла, що перед початком одного із пленарних засідань депутатів селищної ради почула сварку Руслана Мартинюка із спеціалістом відділу земельних відносин, і зайшла до них в кабінет. А там депутат почав її ображати і виштовхав за двері. За її словами, Мартинюк постійно до неї чіпляється й ображає нецензурною лексикою.

Своєю чергою депутат зазначив, що цю справу проти нього спеціально сфабрикували. Адже юристка завжди його першою провокує. І в той день, почувши його робочу суперечку із фахівцем земельного відділу, вона, мовляв, спеціально зайшла в кабінет. За словами Мартинюка, тоді він просто закрив двері «перед її носом», аби та не лізла не у свою справу. Про те, що справа штучна свідчить ще й те, що поліцію працівниця селищної ради викликала не відразу, а через пів години, коли вже йшла сесія і не зі свого кабінету, а з приймальної, розповів депутат.

На його користь свідчили і місцеві активісти Іван Мазурок та Ігор Маковський, які теж тоді були в земельному відділі. За їх словами, ніякого хуліганства тоді не було.

Розглянувши матеріали справи, суд вирішив провадження по справі закрити, оскільки, в діях депутата відсутній склад адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 173 КУпАП.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця