<

Вирощував коноплю замість вазонів: в Нововолинську покарали жителя Іваничівської громади

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:19 | 14.04.2023 / Іваничі / , , , /
Перегляди
2456
/ коментарі 2

Мешканець села Соснина Іваничівської громади, який вирощував у горщиках з-під вазонів коноплю, заплатить майже 7 тисяч штрафу.

Чоловік з травня по липень 2022 року в себе вдома незаконно посіяв та вирощував у двох горщиках з-під вазонів 24 рослини конопель, за якими доглядав, систематично поливаючи та прополюючи. Про це йдеться у вироку Нововолинського міського суду від 21-го березня.

Чоловіка викрили правоохоронці 19-го серпня 2022 року під час проведення огляду місця події.

Пізніше судова експертиза встановила, що знахідка є коноплею (Cannabisом), що відноситься до рослин, які містять наркотичні засоби та психотропні речовини і обіг яких допускається для промислових цілей.

Відтак, проти чоловіка відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 310 КК України (Незаконний посів та незаконне вирощування конопель у кількості від 10 до 50 рослин).

У суді житель Іваничівської громади повністю визнав свою вину і зізнався, що вирощував коноплю для власного вживання.

Суд визнав чоловіка винуватим та оштрафував на 6 тисяч 800 гривень. Також він сплатить в дохід держави 2 тисячі 76 гривень за процесуальні витрати, зокрема, проведення експертиз.




коментарів: 2
  1. От діячі найшли великого вирощувала канабісу і щей експертизу зробили і галочку собі поставили в особову справу. А ті хто хімію серед людей розповсюджує і закладки робить то вони не бачать і не хочуть бачити чомусь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця