<

Волонтер «Дєд Волинь», який возить допомогу бійцям з Іваничівщини, дорогою з фронту потрапив в ДТП: потрібні кошти на ремонт авто

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 14.03.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
856
/ Коментарі відсутні

Волонтер з Луцька Сергій Добродомовбільш відомий як «Дєд Волинь», повертаючись із чергової поїздки з фронту, потрапив у ДТП. Небайдужих просять допомогти коштами на ремонт автівок.

Аварія сталася 13-го березня поблизу Слов’янська. Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомила волонтерка з Павлівської громади Тетяна Грицюк.

До слова, «Дєд Волинь» під час кожної своєї поїздки возив допомогу бійцям на передову з Іваничівщини, зокрема з Павлівської та Іваничівської громад. Передачі з усім необхідним збирали місцеві волонтерки Олександра Шептор та Тетяна Грицюк.

Зі слів Тані, усі учасники аварії живі, але мають травми. Нині ж потрібна значна сума коштів для ліквідації наслідків аварії. 

«Машину з лаветою перевернуло, дуже пошкоджене авто, яке везли на ремонт, і сам бус. Дякувати Богу всі живі, але потрібна значна сума коштів для ліквідації наслідків аварії, щоб працювати далі», – зазначила волонтерка.

Допомогти волонтерам можна, перерахувавши кошти на карту: 

5375 4114 1808 9616 – Тетяна Грицюк




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа